ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους τους στις 23 Δεκεμβρίου, η Creta Farms, για την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης και εξουσιοδότηση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας για υπογραφή και κατάθεση της σχετικής συμφωνίας στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται –εκτός απροόπτου- να ανακοινωθεί ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.
Μάλιστα, σήμερα έχει προγραμματισθεί συνάντηση ανάμεσα στην EY, η οποία έχει αναλάβει τον διαγωνισμό για την εξεύρεση του νέου στρατηγικού επενδυτή, και στις πιστώτριες τράπεζες, προκειμένου να αποφασίσουν για το σχήμα που θα αναλάβει την ευθύνη ανασυγκρότησης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί και η περίοδος της παροχής εκατέρωθεν διευκρινίσεων σχετικά με τα επιμέρους στοιχεία των προσφορών.
Υπενθυμίζεται πως στην τελική φάση του διαγωνισμού έδωσαν το παρόν η Impala Invest του Δημήτρη Βιντζηλαίου, ο οποίος ελέγχει την Λακωνική Τροφίμων και η Lime Capital, το fund που ελέγχει την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Και οι δυο κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά, η οποία μεταξύ άλλων περιλάμβανε αναλυτικό business plan για την επόμενη μέρα της πολύπαθης εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.