• Business

    Creta Farms: Στις 23 Δεκεμβρίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων

    • NewsRoom


    Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους τους στις 23 Δεκεμβρίου, η Creta Farms, για την έγκριση της συμφωνίας εξυγίανσης και εξουσιοδότηση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας για υπογραφή και κατάθεση της σχετικής συμφωνίας στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

    Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται –εκτός απροόπτου- να ανακοινωθεί ο τελικός νικητής του διαγωνισμού.

    Μάλιστα, σήμερα έχει προγραμματισθεί συνάντηση ανάμεσα στην EY, η οποία έχει αναλάβει τον διαγωνισμό για την εξεύρεση του νέου στρατηγικού επενδυτή, και στις πιστώτριες τράπεζες, προκειμένου να αποφασίσουν για το σχήμα που θα αναλάβει την ευθύνη ανασυγκρότησης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί και η περίοδος της παροχής εκατέρωθεν διευκρινίσεων σχετικά με τα επιμέρους στοιχεία των προσφορών.

    Υπενθυμίζεται πως στην τελική φάση του διαγωνισμού έδωσαν το παρόν η Impala Invest του Δημήτρη Βιντζηλαίου, ο οποίος ελέγχει την Λακωνική Τροφίμων και η Lime Capital, το fund που ελέγχει την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη. Και οι δυο κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά, η οποία μεταξύ άλλων περιλάμβανε αναλυτικό business plan για την επόμενη μέρα της πολύπαθης εταιρείας.



    ΣΧΟΛΙΑ