• Business

    Χαμόγελα και Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Φιλανθρωπικό Bazaar του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας!

    • NewsRoom
    ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ


    Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας. Σπουδαστές, καθηγητές και προσωπικό ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, αφού συγκέντρωσαν χρήματα για να στηρίξουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου!

    Στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας, στην είσοδο και στο αμφιθέατρο του 5ου ορόφου, οι σπουδαστές στους τομείς γαστρονομία, fashion, παιδαγωγικά, αισθητική, βοηθ. Φαρμακείου ετοίμασαν μοναδικά προιόντα τα οποία και διέθεσαν στο κοινό, σε συμβολικές τιμές. Ανάρπαστα έγιναν τα χειροποιήτα προιόντα περιποιήσης αλλά και οι λαχταριστές λιχουδιές των σεφ! Επιπλέον, το γυναικείο κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει υπηρεσίες ομορφιάς, όπως μανικιούρ, μακιγιάζ και ιδιαίτερα χτενίσματα!

    Ο DJ, σπουδαστής της ειδικότητας Μουσική Τεχνολογία του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ξεσήκωσε με τις επιλογές του, κάνοντας το πάρτυ να διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ!

    Τα έσοδα του bazaar ξεπέρασαν τα έσοδα των περασμένων ετών, κάτι που ευχαρίστησε τους σπουδαστές και τους αποζημιώσε για τις ώρες εργασίας που επένδυσαν για την προετοιμασία του.

    Το ποσό θα διατεθεί από τους συμμετέχοντες σπουδαστές και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας στην Κιβωτό του Κόσμου, με πολύ αγάπη και σεβασμό!

    ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ



    ΣΧΟΛΙΑ