• Business

    ΔΟΛ: Δεν «κατεβάζουν τις πένες» τους οι εργαζόμενοι, όσο υπάρχει χαρτί

    σταυρος ψυχαρης ΔΟΛ

    Σταύρος Ψυχάρης. Μέτοχος ΔΟΛ & Τηλέτυπος


    Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την έκδοση των εφημερίδων του ΔΟΛ, παρά την απόφαση της διοίκησης για λουκέτο, δηλώνουν οι εργαζόμενοι των «Νέων» και του «Βήματος», όπως αποφάσισαν στη συνέλευση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

    Παρά την ανακοίνωση της διοίκησης για τερματισμό της έκδοσης των εφημερίδων του ΔΟΛ, που έγινε γνωστή στο αναγνωστικό κοινό μέσω του άρθρου του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, η εφημερίδα «Τα Νέα» κυκλοφόρησε κανονικά τη Δευτέρα, με τους εργαζομένους να δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν «όσο αντέξουν και όσο υπάρχει χαρτί για να τυπώνονται οι εφημερίδες του ομίλου».

    Σύμφωνα με τα όσα στη συνάντηση των εργαζομένων του ΔΟΛ το απόγευμα της Δευτέρας, αποφασίστηκε να συνεχίσουν να διεκδικούν την τροπολογία για ενδιάμεση χρηματοδότηση μέχρι να οριστεί εκκαθαριστής, ενώ πλέον έγινε γνωστό ότι ο Σταύρος Ψυχάρης μαζεύει τα πράγματα του από τον 5ο όροφο όπου και βρίσκεται το γραφείο του.

    Στη συνέλευση παρευρέθησαν οι δύο διευθυντές των εφημερίδων Αντώνης Καρακούσης και Παναγιώτης Λάμψιας ενώ την ΕΣΗΕΑ εκπροσώπησαν οι Σταμάτης Νικολόπουλος και Δημήτρης Τσαλαπάτης. Από την πλευρά των διευθυντών του “Βήματος” και των “Νέων” έγινε μία ενημέρωση για τα σχέδια που εκπονήθηκαν προκειμένου να διασωθεί ο οργανισμός και στην πορεία απέτυχαν.

    Παράλληλα καταγράφηκαν και αντιδράσεις εργαζομένων οι οποίοι πλέον αφυκτιούν οικονομικά και δήλωσαν ότι ενδέχεται να αποχωρήσουν. Το κλίμα είναι τεταμένο και η υπομονή των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων του Οργανισμού εξαντλείται καθώς ακόμη δεν είναι σαφές το σενάριο της επόμενης ημέρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χριστίνα & Σοφία Ψυχάρη: Bohemian ζωή στο Λονδίνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπαχρήστος: “Εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα υγείας του Ψυχάρη…”

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άνω κάτω οι τραπεζίτες με τον «κόκκινο» Ψυχάρη. Τα σενάρια και το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ