• Business

    Μπλε Κέδρος: Επιτυχής πλειοδοσία για τις εγκαταστάσεις της Θερμαντικής Α.Ε. στη Μεταμόρφωση

    • NewsRoom
    Πωλ Ευμορφίδης, συν-ιδρυτής της Coco-mat, Μπλε Κέδρος

    Πωλ Ευμορφίδης, συν-ιδρυτής της Coco-mat, Μπλε Κέδρος


    Μπλε Κέδρος: Επιτυχής πλειοδοσία για απόκτηση ακινήτου επί της οδού Αρτέμιδος 26 στον Δήμο Μεταμόρφωσης

    Η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ (στο εξής: η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι σήμερα, την 01.07.2022, πλειοδότησε για την απόκτηση οικοπέδου εμβαδού 4.710,66 τ.μ. επί του οποίου έχει ανεγερθεί πολυώροφη οικοδομή, συνολικής επιφανείας 7.279,45 τ.μ., το οποίο βρίσκεται της οδού Αρτέμιδος 26 στον Δήμο Μεταμόρφωσης.

    Το τίμημα που προσέφερε η Εταιρεία ανήλθε σε € 2,6 εκ. Εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένεται η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ενεργειών για την απόκτηση του ανωτέρου ακινήτου.

    Το ακίνητο ήταν ιδιοκτησίας της Θερμαντικής Α.Ε., προμηθεύτριας εταιρείας εξοπλισμού θέρμανσης, οι εγκαταστάσεις της οποίας βγήκαν σε πλειστηριασμό από τη Cepal. Η τιμή εκκίνησης ήταν 1,61 εκατ. ευρώ, που σημαίνει ότι η Μπλε Κέδρος πλειοδότησε με τίμημα 1 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο.

    O κ. Στυλιανός Αλεξίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΕΕΑΠ , με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε:

    «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την περεταίρω διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας μας με την επιτυχημένη απόκτηση του εξαιρετικού αυτού ακινήτου. Το προσφερόμενο τίμημα διαμόρφωσε την τιμή αγοράς σε ιδιαίτερα ελκυστικό επίπεδο, συγκεκριμένα κάτω από 400€/τ.μ. Η νέα μας επένδυση σηματοδοτεί την επέκταση της Εταιρείας μας στον τομέα των αποθηκευτικών και βιομηχανικών χώρων»

    Διαβάστε επίσης:

    Προς μιάμιση φορά υπερκάλυψη η ΙΡΟ της Dimand

    Σε Κωνσταντακόπουλο – Στασινόπουλο το τένις του ΟΑΚΑ για ακόμη 35 χρόνια

     



    ΣΧΟΛΙΑ