• Business

    B&F Ενδυμάτων: Σύμβαση ομολογιακού 20 εκατ.

    • NewsRoom
    Σοφία Μπιθαρά, Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της B&F Ενδυμάτων

    Σοφία Μπιθαρά, Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της B&F Ενδυμάτων


    Την υπογραφή Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου ανακοίνωσε η B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ.

    Συγκεκριμένα, η Εταιρεία με την επωνυμία «B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ» ανακοίνωσε την υπογραφή Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Ομολογιακού Δανείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν.3156/2003, διάρκειας πέντε (5) ετών και ποσού ¤ 20.000.000, δυνάμει της οποίας η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” συμφώνησε να καλύψει, αναλάβει και αγοράσει το σύνολο των τίτλων των ομολογιών, που η Εταιρεία θα εκδώσει και θα παραδώσει σε αυτή.

    Η υπογραφή της ως άνω Σύμβασης του Ομολογιακού Δανείου ολοκληρώθηκε την 01/06/2023 σε συνέχεια της από 30/5/2023 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

    Για πού προορίζεται το ομολογιακό

    Το προϊόν του Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την Εταιρεία αποκλειστικά και εξ ολoκλήρου με σκοπό την αποπληρωμή μέρους του υφιστάμενου Ομολογιακού Δανείου της Εταιρείας, δυνάμει του από 27/06/2018 Προγράμματος Έκδοσης,  από το επενδυτικό κοινό.

    Το Δάνειο θα είναι κοινό ομολογιακό κατά την έννοια του άρθρου 69 του ν.4548/2018 και θα παρέχει στους Ομολογιούχους δικαίωμα προς απόληψη τόκου. Tο Ομολογιακό Δάνειο διαιρείται σε είκοσι εκατομμύρια (20.000.000) κατ’ ανώτατο όριο έγχαρτες ομολογίες στον κομιστή (ανώνυμες), και η κάθε ομολογία θα έχει ονομαστική αξία ένα ευρώ (¤ 1,00) και τιμή εκδόσεως στο άρτιο.

    Οι όροι του ως άνω δανείου κρίνονται, σύμφωνα με την εταιρεία, ως ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, γεγονός που αποτελεί επιβεβαίωση της υψηλής πιστοληπτικής ικανότητάς της και της υγιούς χρηματοοικονομικής θέσης της.

    Διαβάστε επίσης

    B&F Ενδυμάτων: Διατηρείται στο BΒΒ η πιστοληπτική ικανότητα

    B&F Ενδυμάτων: Πράσινο φως από τη ΓΣ για τη μερική διάσπαση των επενδυτικών ακινήτων

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ