• Business

    Axon: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και έκδοση 23,3 εκατ. νέων μετοχών


    Στις 17 Απριλίου θα πραγματοποιήσει την έκτακτη γενική συνέλευση η Axon Holdings με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έως 14 εκατ. ευρώ υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 23,3 νέων μετοχών καθώς και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 33,9 εκατ με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού.

    Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι μέτοχοί της καλούνται να συζητήσουν και να λάβουν απόφαση σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    Θέμα 1ο: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των € 33.944.898,20, με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού που έχει σχηματιστεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο και λοιπών αφορολόγητων αποθεματικών, μετά τη φορολόγηση τους, με αύξηση της ονομαστικής αξίας από € 0,30 σε € 0,60.

    Θέμα 2ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου έως του ποσού € 14.000.000,40 με την έκδοση έως 23.333.334 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας € 0,60 εκάστη, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

    Θέμα 3ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

    Θέμα 4ο: Λοιπά Θέματα.

    Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων επί των ανωτέρω θεμάτων της αρχικής ημερήσιας διάταξης κατά την ημερομηνία της 17ης Απριλίου 2018, καλούνται οι μέτοχοι σε Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 30η Απριλίου 2018 χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως. Εάν και πάλι κατά τη συνεδρίαση της ημερομηνίας αυτής, δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία καλούνται οι μέτοχοι σε Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 11η Μαϊου 2018 χωρίς τη δημοσίευση νεοτέρας προσκλήσεως. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Συνελεύσεων θα είναι τα ανωτέρω αναφερόμενα, με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμα για «απόβαση» στο ελληνικό Χρηματιστήριο δίνει η Amber Capital – Ποιες μετοχές προτιμά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κληρώνει σήμερα η φορολοταρία για 1.000 τυχερούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκτακτο επίδομα Πάσχα και Χριστουγέννων προς ανέργους ναυτικούς



    ΣΧΟΛΙΑ