ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Magnificent Seven μπαίνουν σε φάση διόρθωσης καθώς αυξάνονται οι κίνδυνοι από την AI και τον πόλεμο στο Ιράν
Καλύτερα των εκτιμήσεων ήταν τα κέρδη και τα έσοδα που ανακοίνωσε για το τέταρτο τρίμηνο της χρήσης της (Ιούλιος-Σεπτέμβριος 2022) η Apple, ωστόσο η μετοχή της υποχωρεί κατά τη μετασυνεδριακή διαδικασία καθώς τα έσοδα από τις πωλήσεις του iPhone ήταν κατώτερα των αναμενόμενων.
Η Apple ανακοίνωσε κέρδη 1,29 δολ. ανά μετοχή έναντι εκτιμήσεων για 1,27 δολ. ανά μετοχή, ενώ τα έσοδα της διαμορφώθηκαν στα 90,15 δισ., έναντι προσδοκιών για 88,90 δισ. δολ.
Ωστόσο, τα έσοδα από τις πωλήσεις iPhone έφτασαν τα 42,63 δισ. δολ., έναντι πρόβλεψης για 43,21 δισ. δολάρια.
Οι πωλήσεις υπολογιστών Mac έφεραν έσοδα 11,51 δισ. δολάρια, έναντι προβλέψεων για έσοδα 9,36 δισ., ενώ των iPad έφεραν έσοδα 7,17 δισ. δολ., έναντι προσδοκίας για 7,94 δισ.
Για την κατηγορία άλλα προϊόντα, τα έσοδα έφτασαν τα 9,65 δισ. (προβλεψη για 9,17 δισ.), ενώ τα έσοδα από υπηρεσίες έφτασαν τα 19,19 δισ., έναντι προσδοκίας για 20,10 δισ.
Τα μεικτά περιθώρια της Apple έφτασαν το 42,3%, έναντι πρόβλεψης για 42,1%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Ανέκαμψε η απασχόληση τον Μάρτιο, ωστόσο οι κίνδυνοι από τον πόλεμο παραμένουν
- ΑΑΔΕ: Πληρωμή εκκρεμοτήτων ενισχύσεων έτους 2016 ύψους €2,5 εκ.
- Κάθετος Διάδρομος: Στη ΡΑΑΕΥ η επέκταση ως το Σεπτέμβριο -Τι αλλάζει στις δημοπρασίες
- Νέα στέγη και νέοι στόχοι για το Βιβλίο – Διεθνείς εκθέσεις και πρωτοβουλίες του νέου φορέα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.