ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν δημοσιεύει εγκαίρως αποτελέσματα 2022
Σε αναστολή διαπραγμάτευσης οδηγήθηκε η μετοχή της Δούρος μετά και την ανακοίνωση της εταιρίας ότι δεν θα δημοσιεύσει εγκαίρως τις οικονομικές καταστάσεις 2022.
Η ανακοίνωση:
Η εταιρεία ΔΟΥΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΕ, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών και δυσχερειών, δεν θα δημοσιεύσει εγκαίρως τις Οικονομικές Καταστάσεις της για την χρήση 1/1/2022-31/12/2022.
Διαβάστε επίσης
Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «Δούρος Α.Ε.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο.Λ. Κέρκυρας: Αυξημένες κατά 20,3% οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων φέτος – Αναμένονται περίπου 1 εκ. επιβάτες
- Bitcoin: Ασθενής ανάκαμψη και φόβοι για υποχώρηση προς τα $70.000
- Carbon Farming Schools 2025: ΔΕΗ και Open Farm προωθούν τη βιώσιμη γεωργία στους μαθητές
- Siemens Energy: Eπένδυση $1 δισ. στην πιο “hot” αγορά των ΗΠΑ – Ενισχύεται η μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.