ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν δημοσιεύει εγκαίρως αποτελέσματα 2022
Σε αναστολή διαπραγμάτευσης οδηγήθηκε η μετοχή της Δούρος μετά και την ανακοίνωση της εταιρίας ότι δεν θα δημοσιεύσει εγκαίρως τις οικονομικές καταστάσεις 2022.
Η ανακοίνωση:
Η εταιρεία ΔΟΥΡΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΑΕ, ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών και δυσχερειών, δεν θα δημοσιεύσει εγκαίρως τις Οικονομικές Καταστάσεις της για την χρήση 1/1/2022-31/12/2022.
Διαβάστε επίσης
Αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «Δούρος Α.Ε.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: «Παραμένει σε ισχύ η εκεχειρία με το Ιράν»
- Πόλεμος στο Ιράν: Στον αέρα» η εκεχειρία – «Θα το πληρώσουν ακριβά αν δεν υπογράψουν συμφωνία», προειδοποιεί ο Τραμπ την Τεχεράνη
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.