• Business

    Alpha Trust Ανδρομέδα: Προς ΑΜΚ έως 8,27 εκατ. ευρώ – Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 25 Φεβρουαρίου

    • NewsRoom
    Φαίδων Θεόδωρος Ταμβακάκης, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος Alpha Trust, λογοτέχνης

    Φαίδων Θεόδωρος Ταμβακάκης, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος Alpha Trust, λογοτέχνης


    Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 8.273.430 ευρώ περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της  Alpha Trust Ανδρομέδα που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

    Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

    Με την από 04.02.2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας με την επωνυμία “ALPHA TRUST- ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ” και διακριτικό τίτλο “ALPHA TRUST- ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.” (“Εταιρία) και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρίας καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι για συμμετοχή σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου αρ. 21, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    1. Παράταση της διάρκειας της Εταιρίας.

    2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρίας.

    3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της Εταιρίας, και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

    4. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας.

    5. Επαναπροσδιορισμός του είδους της Επιτροπής Ελέγχου.

    6. Λοιπά θέματα – Ανακοινώσεις.

    Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατά τη συνεδρίαση της 25ης Φεβρουαρίου 2022, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 4 η Μαρτίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30, στα γραφεία της διαχειρίστριας εταιρίας ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων στην Κηφισιά, οδός Τατοΐου αρ.21.

    Διαβάστε επίσης

    Βαρβαρέσος: Αίτηση για λήψη μέτρων πρόληψης έναντι των πιστωτών

    Το πρώτο δεξαμενόπλοιο με ελληνική σημαία που κινείται και με αμμωνία ανήκει στην Avin

    Κρυπτονομίσματα: Άνοδος για Bitcoin και Ether με μοχλό τα κέρδη της Amazon



    ΣΧΟΛΙΑ