ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Αλουμύλ ανακοινώνει ότι στις 31.05.2022 ολοκληρώθηκε η συγχώνευση διά απορροφήσεως της κυπριακής θυγατρικής (κατά 100%) ALUMIL CY LIMITED από την επίσης κυπριακή θυγατρική (κατά 100%) ALUMIL GROUP LTD.
Επίσης, γνωστοποιεί ότι στις 15.06.2022 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών που κατείχε η ALUMIL GULF (ΗΑΕ) στην ALUMIL MIDDLE EAST (ΗΑΕ) προς την ALUMIL GROUP LTD (Κύπρος).
Οι ανωτέρω ενέργειες έλαβαν χώρα στα πλαίσια εξορθολογισμού και βελτιστοποίησης των λειτουργιών του Ομίλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Κεραμέως: Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μηδενική ανοχή στους διακινητές μεταναστών
- Έβρος: Τραγωδία με δύο νεκρούς μετανάστες – Προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι και τους βρήκαν παγωμένους
- Αραγτσί: Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει τον εμπλουτισμό ακόμα σε περίπτωση πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.