Η Εταιρία ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΕ γνωστοποιεί ότι κατόπιν της από 20/6/2023 παραίτησης της κας. Λουκίας Σαράντη από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας εξέλεξε σε αντικατάστασή της, στην από 21/6/2023 συνεδρίασή του, τον κ. Ευθύμιο Κωνσταντόπουλο, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ, σύμφωνα με την Πολιτική Καταλληλότητας της Εταιρίας.
Ο κ. Ευθύμιος Κωνσταντόπουλος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Λειτουργιών από το 2019.
Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ανασυγκροτείται σε σώμα με θητεία έως την 30/6/2026, παρατεινόμενη μέχρι την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση μετά τη λήξη της πενταετίας, ήτοι το αργότερο μέχρι την 10/9/2026.
Διαβάστε επίσης
Performance Shipping (Αλίκη Παληού): Εξασφάλισε συνολικά έσοδα 54 εκατ. δολάρια
Bitcoin: Μετά τη BlackRock και η Fidelity θέλει να δημιουργήσει ETF στο κρυπτονόμισμα
ΧΑ: Πράσινο φως για την εισαγωγή 500.000 ομολογιών της Mytilineos
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Η ψυχή της Νέας Δημοκρατίας ανήκει στην ίδια
- ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα που πουλούσε πλαστά φάρμακα και συμπληρώματα στην ΕΕ – Στα 240 εκατ. ευρώ ο τζίρος
- Κίνα: «Προκαταρκτικές» οι εμπορικές συμφωνίες ΗΠΑ – Κίνας
- Αναλυτές για ΔΕΗ: Τιμές στόχοι έως €26,70 και νέο στοίχημα το σχέδιο των €24 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.