• Business

    ΑΚΕ Ένωση Υπαλλήλων ΕΥΔΑΠ για μήνυση κατά Αγγελάκη: Ασύστολα ψεύδη και νοσηρή φαντασία

    ΕΥΔΑΠ


    Για «ψεύδη και φαντασία» κάνει λόγο η ανακοίνωση – απάντηση της ΑΚΕ Ένωσης Υπαλλήλων ΕΥΔΑΠ μετά τη μήνυση κατά του Μανώλη Αγγελάκη, συνδικαλιστή και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ (εκπρόσωπος των εργαζομένων), για χειροδικία που κατέθεσε η Όλγα Τσιμιδάκη, πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων ΕΥΔΑΠ. Στην ΑΚΕ Ένωση Υπαλλήλων ΕΥΔΑΠ πρόεδρος είναι ο Μανώλης Αγγελάκης και γραμματέας ο Γιώργος Σινιώρης. Η συνέχεια μάλλον θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

    Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΚΕ Ένωσης Υπαλλήλων ΕΥΔΑΠ έχει ως εξής:

    «Ενώ η υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας βρίσκεται στον αέρα και καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για να φτάσουμε επιτέλους στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους, κάποιοι συνεχίζουν να αψηφούν τόσο τη βούληση των συναδέλφων όσο και κάθε κώδικα ηθικής και αξιοπρέπειας.

    Για μία ακόμη φορά οι “ξεπεσμένοι” του παράνομου πλέον ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων, κκ Τσιμιδάκη, Σουλιώτης, Γαντζούδης, Παπανικολάου, Δούκας και λοιποί, προσπαθούν να βρουν λόγο ύπαρξης μέσα από λασπολογίες, χυδαιότητες και συκοφαντίες. Με το 98% της Γενικής Συνέλευσης που ενέκρινε την πρόταση μομφής προς το πρόσωπό τους, να φαίνεται πλέον αβάσταχτο, το μόνο που τους έχει απομείνει για λίγο ακόμα είναι μία σφραγίδα, ασύστολα ψεύδη και νοσηρή φαντασία. Αντί να έχουν ήδη παραιτηθεί, όπως τους φώναξε η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, συνεχίζουν χωρίς καμία νομιμοποίηση να βγάζουν ανακοινώσεις σπιλώνοντας συναδέλφους που τόσα χρόνια αγωνίζονται με τη στήριξη των μελών, για να φτάσουν το Σύλλογο στην κορυφή.

    Δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα άλλο εκτός από ψεύτικες απειλές και μηνύσεις, που πληρώνουν από τις εισφορές των μελών μας. Πάνω από 2 χρόνια τώρα, λόγω  της παντελούς ανυπαρξίας και ανικανότητάς τους, δεν έχουν καταθέσει ούτε διοικητικό αλλά και ούτε οικονομικό απολογισμό, παραβιάζοντας κατάφορα και χωρίς καμία ντροπή το Καταστατικό του Συλλόγου. Ο μόνος “συνοδοιπόρος” που τους έχει απομείνει σε αυτήν την κατρακύλα, είναι φυσικά η φίλη τους και πρόεδρος της ανύπαρκτης “ΔΑΚΕ” κα Κωστοπούλου, που κάνει το παν για να μην υπογράψουμε ΣΣΕ, άλλη μία απελπισμένη που προσπαθεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη της κάνοντας τον συνήγορο, αφήνωντας για λίγο στην άκρη τη μόνη της ενασχόληση, που είναι τα ρουσφέτια της.

    Το λυπηρότερο όλων είναι ότι έχουν ξεπέσει στο ύστατο σημείο του να κάνουν επιθέσεις προσωπικού και οικογενειακού χαρακτήρα, ξεπερνώντας κάθε δεοντολογικό και επαγγελματικό όριο και  χρησιμοποιώντας ανήθικες τακτικές της κλειδαρότρυπας.

    Εμείς από μέρους μας θέλουμε να ενημερώσουμε τα μέλη, πως έχουμε ήδη καταθέσει αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης, ώστε αυτή να οδηγήσει με αξιοπρέπεια και σεβασμό το Σύλλογο στις εκλογές για το νέο ΔΣ. Η αίτηση θα εκδικαστεί την 1η Οκτωβρίου 2018, οπότε και θα μπορέσει επιτέλους ο Σύλλογος μας να ξεμπερδέψει μία και καλή από αυτούς τους άρρωστους, παρανοϊκούς και μυθομανείς.

    Σας ζητούμε την υπομονή και την κατανόησή σας, έως ότου σύντομα τελειώσει οριστικά αυτή η κατρακύλα για την Ένωση Υπαλλήλων και αποκατασταθεί η νομιμότητα, η ηρεμία και φυσικά η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου μας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τους εργαζόμενους αλλά και την Εταιρεία, πιστεύουμε ότι η ψυχραιμία, η σοβαρότητα και η νηφαλιότητα θα πρέπει να είναι οι ισχυροί μας σύμμαχοι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χάος στην ΕΥΔΑΠ: Η πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων μήνυσε για χειροδικία συνδικαλιστή



    ΣΧΟΛΙΑ