• Business

    Αυτή είναι η μεζονέτα των 4,2 εκατ. του Μπόμπολα που βγαίνει στο «σφυρί»

    • NewsRoom

    O τέως διευθύνων σύμβουλος της «Πήγασος ΑΕ» , Φώτης Μπόμπολας


    Στο Παλαιό ψυχικό βρίσκεται η πολυτελής μεζονέτα των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ του Φώτη Μπόμπολα, που θα βγεί στο σφυρί στις 11 Σεπτεμβρίου του 2019. Το ακίνητο που, σημειωτέον, έχει κηρυχθεί διατηρητέο, βρίσκεται σε οικόπεδο που ορίζεται από τις οδούς Αλεξάνδρου Παπαναστασίου (πρώην Βασιλέως Κωνσταντίνου), Στρατηγού Καλλάρη και Μαλακάση και έχει έκταση 1.199 τετραγωνικά μέτρα.

    Στο οικόπεδο αυτό υπήρχε από το 1927 λιθόκτιστη διώροφη οικοδομή (οικία), η οποία αποτελείται από ισόγειο όροφο εμβαδού 140,00 μ.τ. και από πρώτο όροφο, πάνω από το ισόγειο, εμβαδού 150,00 μ.τ., οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα (μεζονέτα).

    Επί του συγκεκριμένου οικοπέδου σήμερα υπάρχουν μία διώροφη κατοικία με ημιυπόγειο, υπόγειο και στέγη συνολικής επιφανείας 809,19 μ.τ., ισόγειο βοηθητικό κτίσμα επιφανείας 55,15 μ.τ. και ανοικτή πισίνα 57,14 μ.τ.

    Συνολική επιφάνεια με κύρια χρήση: 252,54 τ.μ. + 275,40 τ.μ. + 222,25 τ.μ. = 750,19 τ.μ.
    Συνολική επιφάνεια με βοηθητική χρήση: 36,14 τ.μ. + 22,86 τ.μ. + 55,15 τ.μ. = 114,15 τ.μ.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πλειστηριασμός της μεζονέτας γίνεται για χρέη ύψους 500.000 ευρώ, ενώ πριν από λίγο μόλις καιρό ο Φώτης Μπόμπολας και η σύζυγός του, Ειρήνη Μανουσάκη, είχαν εισπράξει 50 εκατ. ευρώ από το deal με το Στοίχημα και τον ΟΠΑΠ.

    Την ίδια ώρα, όμως, το χρέος των 160 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες φαίνεται πως παραμένει. Όπως και η δίωξη για ηθική αυτουργία για τα θαλασσοδάνεια της Πήγασος που έχει ασκηθεί εναντίον του πατριάρχη της οικογένειας κ. Γιώργου Μπόμπολα.

    Πριν από ένα χρόνο ο κ. Φώτης Μπόμπολας δεν μιλιόταν. Έλεγε δεξιά και αριστερά ότι δεν είχε ούτε σεντ στο πορτοφόλι του και μάλιστα για να καλύψει κάποια από τα χρέη του είχε πουλήσει το μήκους 25 μέτρων ιστιοπλοϊκό του, αντί 1,5 εκατ. ευρώ….

    Τα χρέη πολλά, βουνό. Στα 162 εκατομμύρια ευρώ οι υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, μερικά εκατομμύρια ευρώ οι οφειλές προς τους 450 εργαζομένους του πρώην ΠΗΓΑΣΟΥ, που έχασαν μέσα σε μία μέρα τη γη κάτω από τα πόδια τους και βρέθηκαν στην κυριολεξία χωρίς ευρώ στην τσέπη τους…

    Η κατοικία του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό
    Η κατοικία του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο «σφυρί» η πολυτελής έπαυλη του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στα media ο Φώτης Μπόμπολας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θα τα ζητήσουν οι τραπεζίτες; Η κ. Ειρήνη Μανουσάκη, τα 50 εκατ. ευρώ και ο πτωχός σύζυγός της (Φώτης Μπόμπολας)



    ΣΧΟΛΙΑ