• The Wiseman

    Επιστρέφει στα media ο Φώτης Μπόμπολας;

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    To deal Μπόμπολα και Μάρη

    Περιχαρείς πρέπει να είναι τόσο ο Φώτης (Μπόμπολας) όσο και ο εκδότης Δημήτρης Μάρης τώρα που πήραν 94,86 εκατ ευρώ από την πώληση του 51% των μετοχών της Stoiximan από τον ΟΠΑΠ. Ο Φώτης μαθαίνω ότι θέλει διακαώς να επιστρέψει στα εκδοτικά και ήδη κάνει κάποιες δουλειές σε περιοδικά (αυτοκινήτου και όχι μόνο) χωρίς όμως να φαίνεται. Μην ξεχνάτε ότι χρωστάει πολλά στις τράπεζες και στην εφορία πάρα τις απανωτές ρυθμίσεις… Η στήλη τον συμβουλεύει να μην ασχοληθεί με το print (δηλαδή με το χαρτί) γιατί θα χάσει τα λεφτά του. Όσο για τον Δημήτρη Μάρη, κυκλοφορεί έντονα στην πιάτσα ότι ψάχνεται τι θα κάνει με τα Μέσα Ενημέρωσης που έχει. Από έγκυρη πηγή μαθαίνουμε ότι έχει κάνει κρούσεις σε κάποιους εκδότες για συνεργασία αλλά δεν απέδωσαν οι επαφές.

    Σύσκεψη Μαρινάκη

    Μένοντας στα εκδοτικά, η στήλη πληροφορήθηκε ότι μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έγινε μία κρίσιμη σύσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημοσιογραφικού επιτελείου του. Ήταν όλα τα μεγαλοστελέχη εκεί. Συζήτησαν για όλα τα θέματα του 2019 – και των εφημερίδων – κυρίως όμως για το τηλεοπτικό εγχείρημα που ετοιμάζει ο όμιλος. Κι αυτό διότι, όπως εκτίμησαν τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες από το ΕΣΡ. 

    Υπάρχει ενδιαφερόμενος…

    Μιας και ο λόγος για τις τηλεοπτικές άδειες η στήλη σας αποκαλύπτει ότι υπάρχει «μνηστήρας» και για την 7η άδεια… Το όνομά του θα σας το αποκαλύψω προσεχώς… Εκείνος ξέρει…

    Κρατήθηκε στις 607 μονάδες

    Τα blue chips έσωσαν χθες ό,τι έχει απομείνει από την «αξιοπρέπεια» του Γενικού Δείκτη στο Χρηματιστήριο. Οι μετοχές του ΟΠΑΠ, του Τιτάνα, του ΟΤΕ και της Βιοχάλκο τράβηξαν την ανηφόρα και τον κράτησαν (τον ΓΔ) οριακά πάνω από τις 600 μονάδες… Για πόσο όμως;

    Στα μαχαίρια Σταθάκης-Παναγιωτάκης

    Οι σχέσεις του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη με τον επικεφαλής της ΔΕΗ Παναγιωτάκη δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους… Μαθαίνω ότι το κατά τα άλλα νηφάλιος και ζεν υπουργός είναι έξαλλος με τη διοίκηση της ΔΕΗ καθώς η τελευταία κωλυσιεργεί – μάλλον σκοπίμως – το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζόμενους στις δύο προς πώληση λιγνιτικές μονάδες (Μεγαλόπολης και Μελίτη). Κι όλα αυτά όταν την Δευτέρα πρέπει να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές… 

    Να τους ζήσει 

    Η στήλη εύχεται στην Ισμήνη Παναγιωτίδη – Αγιοστρατίτη (η οποία μεγεθύνει συνεχώς τον στόλο των πλοίων της Pavimar όπως άλλωστε έχει γράψει το mononews.gr)  και στον σύζυγο της πολιτικό μηχανικό Γιώργο Αγιοστρατίτη να τους ζήσει το κοριτσάκι τους που γεννήθηκε προ ημερών. 

    Party και private dinners

    Πάντως οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρονται, όπως όλοι γνωρίζουν, για φιλικές συναντήσεις, party και private dinners. 

    Στην Αθήνα και στα βόρεια προάστια το ζεύγος Θανάση και Βάνας Λαβίδα διοργάνωσε στο σπίτι του εορταστικό private dinner.  Επίσης η γνωστή ζωγράφος και ιδιαίτερα αγαπητή Αλίνα Μάτσα κάλεσε φίλους της στην οικία της στο Παλαιό Ψυχικό. Το ένδυμα ήταν black tie. Tuxedo για τους κυρίους και μακρύ φόρεμα για τις κυρίες. Το σπίτι της γέμισε από κόσμο. Οι τελευταίοι καλεσμένοι έφυγαν στις 6 το πρωί. 



    ΣΧΟΛΙΑ