ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Lamda Development: Επενδύει στις τοπικές κοινωνίες με νέες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με κορυφαία επιστημονικά ιδρύματα και φορείς
«Η επένδυση προχωρά κανονικά και μέσα στις επόμενες 4-5 εβδομάδες θα γίνει η μεταβίβαση στην Lamda Development, ο Ελληνικός λαός θα απολαύσει σύντομα έναν από τους ομορφότερους προορισμούς στον κόσμο!»
Αυτό αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter σχολιάζοντας δημοσίευμα της Καθημερινής που αναφέρει ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αποφάσεις της, απέρριψε αιτήσεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που ζητούσαν να κηρυχθεί δασική συγκεκριμένη έκταση, όπου θα γίνει η επένδυση.
Η επένδυση προχωρά κανονικά και μέσα στις επόμενες 4-5 εβδομάδες θα γίνει η μεταβίβαση στην @Lamda_Dev ο Ελληνικός Λαός θα απολαύσει σύντομα έναν από τους ομορφότερους προορισμούς στον κόσμο! https://t.co/7DOMHPbVD3
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 15, 2021
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Real Polls: Σε υψηλό 9 μηνών η ΝΔ – Προβάδισμα 16,3 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ, στο 8,1% η Πλεύση Ελευθερίας
- Λαριτζανί: Αν ο Τραμπ κόψει το ρεύμα στο Ιράν σε μια ώρα, θα το κόψουμε σε όλη τη Μέση Ανατολή σε μισή
- Mητσοτάκης: «Απορρίπτω κατηγορηματικά» τις πρόωρες εκλογές – Κανονικά το 2027 και χωρίς ανασχηματισμό
- Έως τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «ΟΛΟΙ Digital» – Δωρεάν εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.