ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στόχος της κυβέρνησης είναι το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας πιθανότατα από τις 22 Μαρτίου ή μια εβδομάδα αργότερα, είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας, σήμερα, στα Παραπολιτικά 90,1.
Αναφορικά με τον τρόπο που θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο, ο Άδωνις Γεωργιάδης διευκρίνισε πως θα ανοίξει κανονικά και όχι με click away αλλά με αποστολή sms που θα θέτει περιορισμό στον χρόνο που θα μπορεί κάποιος να κάνει τις αγορές του.
Για την εστίαση, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως θα ανοίξει σε δεύτερο χρόνο, πιθανότατα στις 15 Απριλίου και μόνο σε εξωτερικούς χώρους σημειώνοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των εμβολιασμών.
Ο υπουργός σημείωσε ότι η κατάσταση με τα αυξημένα κρούσματα στην Αττική έχει να κάνει με την επικράτηση της βρετανικής μετάλλαξης.
Τέλος, σημείωσε πως κανείς δεν δέχεται φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας και πρόσθεσε πως ο αστυνομικός πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του.
Διαβάστε επίσης
Γεωργιάδης: Το ζήτημα μιας εξεταστικής για το πρώτο εξάμηνο του 2015 παραμένει ανοιχτό
Γεωργιάδης: Στόχος του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις η ταχύτερη απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Revolut: Στο Λονδίνο οι πελάτες πληρώνουν με ένα «Χαμόγελο» – Μηδενικές χρεώσεις για εμπόρους
- Fitch: «Βλέπει» παγκόσμια ανάπτυξη 2,6% το 2026 και δύο αυξήσεις επιτοκίων από ΕΚΤ, FED
- Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για το ΥΓΕΙΑ: INTERACT-EUROPE Gold Badge για την ογκολογική φροντίδα
- ΙΣΑ: Στο ιατρείο της Καρνεάδου έκαναν κρυφά πλασμαφαίρεση τα Σαββατοκύριακα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.