• Business Of Fashion

    Βασίλισσα Λετίθια: Μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με H&M Conscious στη δεξίωση του Παλατιού

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Λετίθια


    Μία άκρως σικ και εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, στη δεξίωση που παρέθεσε ο σύζυγός της, βασιλιάς Φελίπε για τους πολιτικούς αρχηγούς των κρατών ενόψει της Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα στη Μαδρίτη.

    Μεταξύ των καλεσμένων στο ανάκτορο της Μαδρίτης ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του και επιχειρηματία, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, οι οποίοι αντάλλαξαν κουβέντες με το βασιλικό ζευγάρι και πόζαραν για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

    Όπως κάθε φορά έτσι και σε αυτή την περίσταση, η μελαχρινή γαλαζοαίματη με τα σαγηνευτικά μάτια μαγνήτισε τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές.

    Με ένα ασπρόμαυρο elegant outfit και έναν αριστοκρατικό κότσο πέτυχε το απόλυτο royal look, που μπορείς και εσύ να αντιγράψεις.

    Συγκεκριμένα, η Λετίθια συνδύασε ένα high street brand με πολυτελείς οίκους μόδας αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν μικρά διαμαντάκια ακόμα και σε πιο οικονομικά brands.

    Φόρεσε ένα αμάνικο λευκό top του οίκου Hugo Boss με μία μαύρη μακριά ψηλόμεση φούστα από τα H&M και συγκεκριμένα από την Conscious Exclusive συλλογή του 2016, που αποτελείται από κομμάτια που είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

    Μάλιστα, την ίδια φούστα, αξίας 149 ευρώ, έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.

    Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

    Η επιλογή της σαφώς δεν είναι τυχαία, αφού η Διάσκεψη του ΟΗΕ έχει ως θέμα την κλιματική αλλαγή, με την βασίλισσα να υποστηρίζει στην πράξη την βιώσιμη μόδα, σεβόμενη το περιβάλλον και τον πλανήτη μας.

    Οι υπέροχες μαύρες γόβες της είναι Manolo Blahnik, ενώ το ασορτί clutch που κρατούσε είναι του αγαπημένου της ισπανικού brand Magrit.

    Από αξεσουάρ η βασίλισσα της Ισπανίας επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια από το επίσης ισπανικό brand Gold & Roses και άφησε το φρέσκο και λαμπερό μακιγιάζ της μαζί με το όλο σύνολο να μιλήσει από μόνο του!

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βασιλιάς Φελίπε, η βασίλισσα Λετίθια και η σύζυγος του πρωθυπουργού και επιχειρηματίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
    Με το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ισπανίας
    Η βασίλισσα και ο βασιλιάς της Ισπανίας
    Από την δεξίωση



    ΣΧΟΛΙΑ