• Business Of Fashion

    Η εγγονή της Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ εντυπωσιάζει με τη δική της συλλογή

    TVF for DVF


    Τα βήματα της καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας, Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ, ακολουθεί η εγγονή της, Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ, η οποία πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη της κολεξιόν με τίτλο TVF for DVF.

    Η μόλις 20 ετών Ταλίτα, αν και σπουδάζει κοινωνικό δίκαιο στο Georgetown University, για χρόνια ήθελε να δημιουργήσει την δική της συλλογή ρούχων σε συνεργασία πάντα με την διάσημη γιαγιά της.

    «Μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, ωστόσο είμαι τόσο παθιασμένη με το να βοηθάω ανθρώπους όσο και με το να τους κάνω να νιώθουν όμορφοι με αυτά που φορούν», δήλωσε η πανέμορφη Ταλίτα αναφορικά με τις σπουδές της, αλλά και την επιθυμία της να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας ως σχεδιάστρια, μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό ELLE.

    Μεγαλώνοντας στο Λος Άντζελες και προερχόμενη από μία οικογένεια που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη βιομηχανία της μόδας, η ίδια, από την ηλικία των 9 μόλις ετών βοηθούσε στα runway shows της Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ.

    Για την πρώτη της συλλογή, κύρια πηγή έμπνευσης αποτέλεσε το φυσικό τοπίο της πόλης των Αγγέλων, δηλαδή το πράσινο και γενικά η φύση. Μάλιστα, έχει δώσει σε κάθε κομμάτι από τη συλλογή της το όνομα της αγαπημένης της ποικιλίας λουλουδιών.

    Η συλλογή TVF for DVF περιλαμβάνει 23 μοναδικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων κυριαρχούν αέρινα φορέματα, αλλά και μπλούζες με φούστες, ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες.

    «Είμαι πολύ χαρούμενη με την απλότητα των ρούχων», δήλωσε η ίδια, καθώς, όπως υποστηρίζει, μπορείς απλά να βάλεις πάνω σου ένα από τα φορέματά της συλλογής και να βγεις έξω για μια βόλτα, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερο styling.

    Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ

    «Θαυμάζω την γιαγιά μου μια ζωή. Έχει δημιουργήσει με επιτυχία μία επιχείρηση που βοηθάει και εμπνέει πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω να ακολουθήσω τα βήματά της, ως fashion designer και ακτιβίστρια», δήλωσε η 20χρονη σχεδιάστρια μόδας και φοιτήτρια.

    Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ και Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ
    TVF for DVF, $198
    TVF for DVF, $298.00
    TVF for DVF, $248.00
    TVF for DVF, $248.00
    TVF for DVF, $298.00
    TVF for DVF, $168.00
    TVF for DVF

    Στη φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το περιοδικό, η Ταλίτα Φον Φίρστενμπεργκ έδειξε πως συνδυάζει ξεχωριστά κομμάτια από την κολεξιόν της με αξεσουάρ που ήδη έχει στη συλλογή της.

    Από την φωτογράφιση για το περιοδικό Elle:

    Η μπλούζα και η φούστα είναι από την κολεξιόν TVF for DVF και το βραχιόλι της είναι του οίκου Dior.

    Μπλούζα και σορτς από Chanel. Κολιέ από Foundrae. Βραχιόλια από Carolina Bucci. Ρολόι, Rolex.

    Πουλόβερ, Gucci. Βραχιόλια, Carolina Bucci και Cartier.

    Πουλόβερ, Khaite, $2,400. Βραχιόλι, Dior, $370. Ρολόι, Rolex. Βραχιόλι στον αστράγαλο, Carolina Bucci, $650.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Ποια το φόρεσε καλύτερα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Gucci είναι ένα συμπόσιο στη Σελινούντα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκθαμβωτική η βασίλισσα Λετίθια με Massimo Dutti φόρεμα



    ΣΧΟΛΙΑ