• Business Of Fashion

    Κέιτ Μίντλετον-Μέγκαν Μαρκλ: Ποια το φόρεσε καλύτερα

    Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ


    Κάθε τους εμφάνιση είναι μοναδική και προσεγμένη, γι’αυτό και κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα συχνά αναζητά έμπνευση μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές των δύο πιο πολυσυζητημένων κυριών της Μεγάλης Βρετανίας, της Κέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ.

    Οι δύο γυναίκες, όπως είναι φυσικό, έχουν πολλές υποχρεώσεις και πραγματοποιούν συνεχώς δημόσιες εμφανίσεις, σε κάποιες από τις οποίες το look τους είναι σχεδόν πανομοιότυπο, καθώς ακολουθούν τα ίδια trends.

    Το Νοέμβριο του 2018, η Κέιτ και η Μέγκαν εμφανίστηκαν σε διαφορετικές εκδηλώσεις με ένα εντυπωσιακό outfit σε βουργουνδί χρώμα.

    Από τη μία, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ «ανακύκλωσε» μία πλισέ φούστα, αρκετά κοντή σε μήκος, με ένα μαύρο turtleneck πουλόβερ το οποίο ξεπροβάλλει μέσα από ένα blazer, σε ακριβώς ίδια απόχρωση με τη φούστα από το brand Paule Ka.

    Μάλιστα, το συγκεκριμένο outfit είχε φορέσει ξανά το 2012, αλλά και το 2017.

    Από την άλλη, η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε ένα κλειστό φόρεμα με μαύρο peter pan κολάρο από το brand Club Monaco.

    Το πανωφόρι της είναι μία πιο σκούρα απόχρωση από εκείνη του φορέματος, ενώ ολοκλήρωσε το look της με πρωτότυπες Givenchy χαμηλές μπότες.

    Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ

    Για την πρώτη σημαντική, επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό του -τότε- μέλλοντα συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, και την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό λευκό παλτό, που δένει στη μέση από το brand LINE.

    Τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες, το συγκεκριμένο έγινε αμέσως sold out.

    Δύο χρόνια νωρίτερα, τον Φεβρουάριο του 2015, η Κέιτ Μίντλετον είχε κάνει μία παρόμοια εμφάνιση φορώντας ένα λευκό παλτό με μικρότερη και πιο κομψή ζώνη που έδενε στη μέση της αναδεικνύοντας την σιλουέτα της.

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, Κέιτ Μίντλετον

    Σε πιο φωτεινές και καλοκαιρινές εμφανίσεις τους, οι δύο Δούκισσες έχουν φορέσει δύο ιδιαίτερα έντονα χρώματα, το κόκκινο της φωτιάς και ένα ιδιαίτερα φωτεινό κίτρινο.

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε εμφανιστεί σε τουρ στον Καναδά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα του brand Preen, ενώ τον ίδιο χρόνο η Δούκισσα του Σάσεξ εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα παρόμοιο, αλλά πιο αποκαλυπτικό στο μπούστο κόκκινο φόρεμα, αγνώστου brand.

    Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ

    Το κίτρινο καναρινί μπορεί να δημιουργεί ενδοιασμούς, ωστόσο η σωστή απόχρωση σίγουρα εντυπωσιάζει και μαγνητίζει τα βλέμματα.

    Και οι δύο κυρίες φόρεσαν παρόμοια φορέματα σε διαφορετικό στυλ τον Ιούλιο του 2018.

    Η Κέιτ στον τελικό του πρωταθλήματος τένις στο Wimbledon, ενώ η Μέγκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο.

    Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκθαμβωτική η βασίλισσα Λετίθια με Massimo Dutti φόρεμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ Μίντλετον-Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο πρίγκιπας Λούις έγινε ενός χρόνου! – Δείτε νέες φωτογραφίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κέιτ Μίντλετον: Μονοχρωματική διάθεση με Alexander McQueen πανωφόρι για το Πάσχα

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Η Μελάνια Τραμπ έβαψε τα μαλλιά της και το Twitter τρελάθηκε



    ΣΧΟΛΙΑ