• Business Of Fashion

    Η ανατρεπτική συνεργασία της Rihanna με τη Louis Vuitton είναι γεγονός! Οι λεπτομέρειες

    • NewsRoom

    Rihanna, Bernard Arnault, Helene Arnault


    Οι ψίθυροι για την αναπάντεχη συμφωνία συνεργασίας της Rihanna με τον όμιλο ειδών πολυτελείας, LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) ακούστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα.

    Ωστόσο, τώρα νέες λεπτομέρειες που προέρχονται από την γαλλική λογιστική εταιρεία Ledouble, είδαν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνοντας ότι η σύμπραξη των δύο πλευρών, θα φέρει το όνομα Project Loud France και βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση της.

    Το σχετικό έγγραφο της συμφωνίας έχει την υπογραφή του Antoine Arnault εξ ονόματος μίας εταιρείας με την επωνυμία LV Group, σύμφωνα με το Business of Fashion. Η Rihanna είναι μέτοχος 49,99% στο Project Loud France μέσω της εταιρείας Denim UK Holdings.

    H νέα συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας και αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη ότι οι διάσημοι, τα social media και οι influencers έχουν επαναπροσδιόρισει την ισορροπία μεταξύ κουλτούρας και κατανάλωσης, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα γνωστά, ισχυρά brands συνδέονται πλέον με το κοινό τους.

    Στόχος του Project Loud France είναι η “σύλληψη, κατασκευή, διανομή, εμπόριο, εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων” διαφόρων κατηγοριών, από ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, υποδήματα, γυαλιά, δερμάτινα είδη, αθλητικά είδη, προϊόντα για το σπίτι, είδη γραφείου, διακόσμηση σπιτιού και προϊόντα κήπου, αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο Jean-Baptiste Voisin, επικεφαλής στρατηγικής της LVMH, θα έχει το ρόλο του προέδρου στη νέα επιχείρηση, η οποία έχει κεντρικές εγκαταστάσεις στις 24-32 Rue Jean Goujon – την ίδια διεύθυνση με τον όμιλο LVMH Fashion Group.

    Αν λοιπόν, δεν είστε ένας από του 69,7 εκατομμύρια ακόλουθους της Rihanna στο Instagram, ήρθε η ώρα να γίνετε.

    Η pop star και επιχειρηματίας από το Barbados, έκανε αναρτήσεις τόσο για την εταιρεία καλλυντικών της Fenty Beauty όσο και για τη σειρά εσώρουχων Savage X Fenty μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας φρενίτιδα στους οπαδούς της.

    Η απήχηση της είναι καθολική και η ίδια θεωρείται μία από τις προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως.

    Rihanna

     



    ΣΧΟΛΙΑ