• Business Of Fashion

    Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήστε το νυφικό φόρεμα της Meghan Markle μόνο με 40 ευρώ


    Η Meghan Markle είναι όμορφη, κομψή και με απαράμιλλο στυλ. Κάθε δημόσια εμφάνισή της προκαλεί φρενίτιδα στις Βρετανίδες που σπεύδουν να αγοράσουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που φόρεσε η δούκισσα του Σάσεξ. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο, φορώντας παντελόνι, μίνι και διαφάνειες.

    Η Meghan έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά και πολυτελή ρούχα, ενώ προτιμά να φορά δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας, όπως Stella McCartney, Givenchy, Burberry, Oscar de la Renta. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο προσκήνιο, λόγω της σχέσης της με τον πρίγκιπα Χάρι, τα βρετανικά, αλλά και διεθνή, Μέσα την χαρακτήρισαν ως το απόλυτο fashion icon, τίτλο που δικαιολόγησαν απόλυτα οι νυφικές εμφανίσεις στον γάμο της.

    Το δεύτερο νυφικό που φόρεσε η δούκισσα του Σάσεξ στον βασιλικό γάμο εντυπωσίασε τους καλεσμένους, λόγω της απλότητας και κομψότητάς του. Αν ζηλέψατε το συγκεκριμένο νυφικό-φόρεμα και θέλετε να το αποκτήσετε χωρίς φυσικά να πληρώσετε $100.000 – καθώς ήταν σχεδιασμένο από τη Stella McCartney – τώρα μπορείτε να το κάνετε δικό σας με πολύ λιγότερα χρήματα.

    Η πασίγνωστη στην Αμερική εταιρεία ρούχων Fashion Nova αναδημιούργησε την πιο διάσημη εμφάνιση της Meghan και πλέον μπορείτε να την αποκτήσετε με μόνο $44,99, δηλαδή 38 ευρώ περίπου. Το «Royal Debut Dress», όπως έχει ονομασθεί, έχει ακριβώς το ίδιο σχέδιο και την ίδια λαιμόκοψη με το πρωτότυπο, ενώ είναι διαθέσιμο και στη σειρά Curve, για γυναίκες με περισσότερες καμπύλες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η τρυφερή φωτογραφία της εγκυμονούσας Μέγκαν Μαρκλ από τον πρίγκιπα Χάρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκαλυπτική σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αντιδράσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το στιλιστικό ατόπημα της Μέγκαν Μαρκλ: Κρεμόταν το καρτελάκι από το φόρεμά της



    ΣΧΟΛΙΑ