• LIFE&STYLE

    Η τρυφερή φωτογραφία της εγκυμονούσας Μέγκαν Μαρκλ από τον πρίγκιπα Χάρι

    μεγκαν-χαρι

    Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν και ο Δούκας του Σάσεξ Χάρι στη Νέα Ζηλανδία


    Ολοκληρώθηκε μετά από 16 ημέρες η βασιλική περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Ωκεανία με τελευταίο σταθμό τη Νέα Ζηλανδία. Το ζεύγος αποχαιρέτησε το μαγικό αυτό μέρος με μία τρυφερή φωτογραφία της Δούκισσας του Σάσεξ, την οποία τράβηξε ο σύζυγός της. Με φόντο τα ψηλά δέντρα του δάσους Redwoods Treewalk Rotorua, η εγκυμονούσα Μέγκαν αγκαλιάζει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και χαμογελάει στην κάμερα.

    Η φωτογραφία αναρτήθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον στο επίσημο προφίλ στο Instagram συνοδευόμενο με ένα μήνυμα από το βασιλικό ζευγάρι.

    «Ευχαριστούμε τη Νέα Ζηλανδία για την πιο εκπληκτική τελευταία εβδομάδα της περιοδείας μας. Ήταν προνόμιό μας που συναντήσαμε τόσα πολλά φιλικά Κίουι (πτηνά της Νέας Ζηλανδίας).

    Αυστραλία, Φίτζι, Τόνγκα και Νέα Ζηλανδία, αποχωρούμε γεμάτοι έμπνευση και έχουμε στο νου μας πως ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά».

    Μάλιστα, παράθεσαν και μία φράση από τη Νεοζηλανδή δυναμική σουφραζέτα για τα δικαιώματα των γυναικών Κέιτ Σέπαρντ, «Η βροχή που ξεδιψά το ξερό έδαφος είναι φτιαγμένη από μοναδικές σταγόνες».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποκαλυπτική σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αντιδράσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρατερός Κατσούλης: «Σήμερα είμαστε πιο δεμένοι από ποτέ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ