• LIFE&STYLE

    Η αποκαλυπτική σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αντιδράσεις

    μεγκαν-μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    Μετά το στυλιστικό ατόπημα με το καρτελάκι που κρεμόταν από την φούστα της, αυτή τη φορά η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε με μία αποκαλυπτική σιθρού φούστα στη Νέα Ζηλανδία. Η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει μία μπλε φούστα του οίκου Givenchy, ωστόσο δεν υπολόγισε τον ήλιο με αποτέλεσμα να διακρίνονται από μέσα τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά και το μαύρο εσώρουχό της.

    Οι βρετανικές φυλλάδες δε θα μπορούσαν φυσικά να μην σχολιάσουν επικριτικά το γεγονός καθώς δεν αρμόζει μια τέτοια εμφάνιση σε μέλος της βασιλικής οικογένειας. Από την άλλη, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως πρόκειται για μία οπτική ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε από την κάμερα και το ιδιαίτερο σχέδιο της φούστας, που αποτελείται από μεγάλες μπλε ρίγες και κάποιες μικρότερες λευκές.

    Όπως εξήγησε ο στυλίστας Lucas Armitage στην DailyMail, η πλέξη και οι ρίγες της συγκεκριμένης φούστας σε συνδυασμό με την κάμερα δημιουργούν την εντύπωση ότι το ύφασμα είναι σιθρού.

    Μάλιστα, η εμφάνιση της Μαρκλ έφερε στη μνήμη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα από το 1980 στην οποία απεικονίζεται η ίδια να φοράει μία σιθρού φούστα κρατώντας στην αγκαλιά της τον πρίγκιπα Χάρι και με το άλλο της χέρι τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσαν σήμερα την περιοδεία τους στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι και Τόνγκα, καθώς και τη Νέα Ζηλανδία, ενώ η πτήση της επιστροφής για την Μεγάλη Βρετανία είναι προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη.

    μεγκαν μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ
    νταιανα
    Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ

    μεγκαν μαρκλ

    μεγκαν-μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρόμος στον αέρα για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το στιλιστικό ατόπημα της Μέγκαν Μαρκλ: Κρεμόταν το καρτελάκι από το φόρεμά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ