• Business Of Fashion

    Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς εμφανίσεις της Kέιτ Μίντλετον και της Μέγκαν Μαρκλ για το 2019

    Κέιτ Μίντλετον – Μέγκαν Μαρκλ


    Πολλοί είναι εκείνοι που ακολουθούν πιστά και σταθερά κάθε βήμα που κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ πλήθος Βρετανών και μη θέλουν να μαθαίνουν όλα τα νέα από το παλάτι. Ανάμεσα σε επίσημες τελετές, δεξιώσεις, αλλά και εξελίξεις, όπως ο ερχομός των βασιλικών απογόνων, οι γάμοι και άλλα, μεγάλο αριθμό θαυμαστών συναντούν και οι στιλιστικές επιλογές των δύο κυριών που πρωταγωνιστούν μεταξύ των βασιλικών μελών, της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, αλλά και της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

    Οι Βρετανοί λοιπόν, θέλησαν να διαπιστώσουν ποια από τις εμφανίσεις κάθε μιας από τις δύο κυρίες είναι η πιο αγαπητή από το κοινό, μετρώντας τις αγορές των κομματιών, που πουλήθηκαν, αφού φορέθηκαν από τις Δούκισσες της βασιλικής οικογένειας.

    Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γνωστή για το απίστευτο στυλ της, ενώ έχει λάβει θετικά σχόλια για τις περισσότερες από τις επίσημες εμφανίσεις της.

    Φοράει δημιουργίες των μεγαλύτερων σχεδιαστών, η κάθε της εμφάνιση συζητιέται και ο κόσμος συρρέει στα καταστήματα για να αναδημιουργήσει τα looks της. Όλα αυτά είναι εύκολο κανείς να τα διαπιστώσει, εάν ρίξει μια ματιά στο hashtag #RepliKate στο Instagram, εκεί όπου θα βρει χιλιάδες γυναίκες να προσπαθούν να αναπαράγουν τις εμφανίσεις της.

    Τη μελέτη για το πιο αγαπημένο λουκ, που έχει πραγματοποιήσει φέτος η Δούκισσα του Κέιμπριτζ το έκανε η Lyst, η παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης μόδας. Αναλύοντας πάνω από 20 εκατομμύρια αναζητήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, οι επιλογές μόδας της Kέιτ αυξήθηκαν σε ζήτηση στο διαδίκτυο κατά 119%, την εβδομάδα που ακολούθησε μετά από μια συγκεκριμένη δημόσια εμφάνιση.

    Πιο συγκεκριμένα, η πιο δημοφιλής στιλιστική εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον είναι μια εμφάνιση που πραγματοποίησε τον Μάρτιο, όταν φόρεσε ένα κόκκινο παλτό της Catherine Walker για στο Αββαείο του Westminster. Μετά από αυτή της την εμφάνιση, oι αναζητήσεις online για παρόμοια σχέδια κόκκινων παλτών διπλασιάστηκαν αμέσως, ανεβαίνοντας κατά 225%.

    Σημειώνεται ότι από την πλευρά της, η Mέγκαν έχει σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη ζήτηση στο διαδίκτυο.

    H δική της, δημοφιλέστερη, στιλιστική εμφάνιση συνέβη επίσης τον Μάρτιο, όταν φόρεσε ένα κομψό ασημένιο και χρυσό μπροκάρ φόρεμα στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών, η εμφάνισή της πυροδότησε μια αύξηση κατά 500% της ζήτησης online για φορέματα μπροκάρ.



    ΣΧΟΛΙΑ