• Bons Vivants

    Jeff Bezos – Lauren Sánchez: Πληρώνουν 600.000$ το μήνα για ενοικιαζόμενη βίλα στο Μαλιμπού

    • NewsRoom

    Το αρχοντικό του Kenny G, που φαίνεται εδώ, βρίσκεται κοντά σε μια από τις πιο αποκλειστικές παραλίες του Μαλιμπού, την παραλία Little Dume.


    Ο Jeff Bezos και η Lauren Sánchez φέρονται να πληρώνουν ενοίκιο πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια το μήνα για να μείνουν στο σπίτι του Kenny G στο Malibu.

    Ο ιδρυτής της Amazon, 59 ετών, και η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων, 53, δίνουν στον διάσημο σαξοφωνίστα, 600.000 δολάρια το μήνα για να νοικιάσουν το σπίτι του 5.500 τετραγωνικών μέτρων, ανέφερε την Τετάρτη το TMZ .

    Το κτήμα, το οποίο αποτελείται από μια μεγάλη αυλή, πισίνα, αίθουσα προβολών, στούντιο ηχογράφησης και ξενώνα 3.500 τ.μ., φέρεται να ήταν χωρίς έπιπλα, οπότε ο Μπέζος και η Σάντσες χρειάστηκε επίσης να δαπανήσουν χρήματα για το εσωτερικό.

    laurenwsanchez/Instagram
    Το αρχοντικό του Kenny G, που φαίνεται εδώ, βρίσκεται κοντά σε μια από τις πιο αποκλειστικές παραλίες του Μαλιμπού, την παραλία Little Dume.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι ζει στο ακίνητο από τον Μάρτιο – όταν δεν πλέουν στη Μεσόγειο Θάλασσα με το μέγα-γιοτ τους 500 εκατομμυρίων δολαρίων .

    Οι εκπρόσωποι του Bezos δεν απάντησαν αμέσως το αίτημα της Page Six για σχόλιο ή επιβεβαίωση σχετικά με την τιμή ενοικίασης του μεγιστάνα των επιχειρήσεων.

    Ωστόσο, η πληρωμή 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως σε ενοίκιο θα ήταν μεγάλη αλλαγή για τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο.

    Ο Kenny G παίζει σαξόφωνο

    Ο Μπέζος έχει αναφερθείσα καθαρή περιουσία άνω των 142 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξοδέψει 175 εκατομμύρια δολάρια από αυτή την περιουσία για ένα νέο σπίτι με την Sánchez.

    Το κτήμα 10 στρεμμάτων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια βρίσκεται υπό κατασκευή, ενώ το ζευγάρι ταξιδεύει μαζί σε όλο τον κόσμο και μένει προσωρινά στην πολυτελή βίλα του Kenny G.

    Διαθέτει ξενώνα, γυμναστήριο, πέργκολα και ξεχωριστό σπίτι για ασφάλεια.

    H υπό κατασκευή έπαυλη του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσες στο Μπέβερλι Χιλς με μουσαμά πάνω.

    Ο Μπέζος αγόρασε το ακίνητο στο Μπέβερλι Χιλς το 2020  ενώ είναι και ιδιοκτήτης του διπλανού σπιτιού αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Το «πορτοφόλι» του επενδυτή έγινε επίσης πρόσφατα ελαφρύτερο κατά περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια όταν έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αρραβωνιαστικιά με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 20 καρατίων .

    Διαβάστε επίσης

    Τζεφ Μπέζος: Πόσο κοστίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Λόρεν Σάντσεζ

    Τζεφ Μπέζος: Η πρόταση γάμου πάνω στο mega-yacht των 500 εκατ. δολαρίων

    Τζεφ Μπέζος-Λόρεν Σάντσεζ: Στην Ισπανία με το νέο mega yacht αξίας 500 εκατ. δολ.

    ──────────────────



    ΣΧΟΛΙΑ