• Big Story

    Β. Μαρινάκης: Θα περιμένει τον νέο νόμο και μετά θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα του 

    Mαρινάκης

    Ευάγγελος Μαρινάκης. Επικεφαλής Capital Partners


    Η απόφαση του ΣτΕ να κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά είναι σαφές ότι αλλάζει τους σχεδιασμούς των νέων καναλαρχών δηλαδή των κ. Ε. Μαρινάκη και Ι. Σαββίδη. Οι δυο επιχειρηματίες είναι σαφές ότι ήθελαν να επενδύσουν στην τηλεόραση αλλά τώρα τα δεδομένα άλλαξαν. Πλέον μετά την απόφαση του ΣτΕ κανένα κανάλι δεν αναστέλλει την λειτουργία του. Έτσι λοιπόν θα συνεχίσουν να εκπέμπουν τα 4 υπάρχοντα κανάλια (Ant1, Skai, Alpha, Star) ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με το Mega. Σε κάθε περίπτωση είναι τελείως διαφορετικό να υπάρχουν 4 κανάλια και άλλο 6 η 7.

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως μεταδίδουν αρμοδίως πηγές που γνωρίζουν τις σκέψεις του εφοπλιστή “ακόμα δεν έχει αποφασίσει τις κινήσεις του. Θα περιμένει τον νέο νόμο της κυβέρνησης προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματα του”. Πάντως είναι σαφές ότι στο νέο περιβάλλον που τείνει να διαμορφωθεί όλα τα δεδομένα είναι ανοικτά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι δυο αποφάσεις του ΣτΕ που άλλαξαν το κλίμα στην Ελλάδα. Η πρώτη για τα κανάλια και η δεύτερη για την Fraport

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ν. Παππάς: Πληρώστε έξι – επτά εκατ. ευρώ αν θέλετε κανάλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews.gr με 5 δωροεπιταγές από τα Attica συνολικής αξίας 1000 ευρώ 



    ΣΧΟΛΙΑ