Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος (Folli Follie): Τον εγκαταλείπουν όλοι – Tέλος και η Ειρήνη Νιώτη

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Ενας ένας αποχωρούν απο την Folli Follie τα κορυφαία στελέχη εν οψει της άσκησης ποινικών διώξεων απο τον οικονομικό εισαγγελέα. Χθες παραιτήθηκε και η Ειρήνη Νιώτη κορυφαίο στέλεχος της FF GRoup  και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, της οποίας έχουν δεσμευθεί οι λογαριασμοί με το πρόσφατο Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Επισης η ίδια ειναι κουμπάρα του τέως CFO της FF Φραγκίσκου Γρατσώνη τον οποίο και προσέλαβε στην Folli Follιe τον Αύγουστο 2013 μετα την θητεία του στην Εμπορική Τράπεζα. Σημειώνεται οτι ο ιδιος ήταν υπεύθυνος για τον λογαριασμό της Folli Follie όσο ήταν στην Εμπορική Τραπεζα η οποία συγχωνεύθηκε με την Alpha Bank τo 2012. Η κ. Νιώτη ηταν η πιο στενή συνεργάτιδα του Τζωρτζη Κουτσολιούτσου. Μάλιστα διαθέτει και σπιτι στις ΣΠΕTΣΕΣ στην περιοχή που βρίσκεται το ενεχυρισμένο πλεον ακίνητο του τέως αφεντικού της.  Η κ. Νιώτη ηταν επικεφαλής διαχείρισης διαθεσίμων ενας τομέας που έχει απολυτη ευθύνη για τα μετρητά της εταιρίας!!!

Η παραίτηση της Ε. Νιώτη, η οποία παρέμεινε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας μετά τις αλλαγές που συντελέστηκαν σε αυτό στις αρχές Ιουνίου, ήταν αυτή που προήδρευσε στην τελευταία τακτική γενική συνέλευση η οποία αναβλήθηκε για τις 30 Οκτωβρίου λόγω έλλειψης απαρτίας.  Σημειώνεται ακομα οτι ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος επέστρεψε στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας από το Χονγκ Κονγκ που βρισκόταν.