• Big Story

    Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που έχει φτωχοποιήσει τη χώρα

    • NewsRoom
    κυριακος μητσοτακης

    Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας


    Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ για τον ένα χρόνο της νέας ηγεσίας της.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία του με αναφορά στην απόφασή του για την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ σημειώνοντας: «Πριν 18 μήνες αναγκάστηκα να πάρω μια τολμηρή, αλλά δύσκολη απόφαση να καταργήσω την ΟΝΝΕΔ στην προηγούμενή της μορφή».

    Ακόμη, αναφέρθηκε στο πρόσφατο προσυνέδριο της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι «η αλληλεγγύη είναι η άλλη όψη του νομίσματος της ελευθερίας. Δεν χαρίζουμε την κοινωνική αλληλεγγύη στην Αριστερά», είπε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσέθεσε βασικός στρατηγικός στόχος για τη ΝΔ αποτελεί η διείσδυση του πολιτικού λόγου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη νάα γενιά.

    «Εμείς μιλάμε για δουλειές, για ευκαιρίες για όλους, για πανεπιστήμια με διασύνδεση με την αγορά εργασίας, για ατζέντα που έχει στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στη ΔΑΠ την οποία χαρακτήρισε πρωτοπόρα υπογραμμίζοντας πως θέλει μια φοιτητική οργάνωση που θα είναι ιδεολογικά πρωτοπόρα, πολιτικοποιημένη και θα αγωνίζεται για ένα αναβαθμισμένο δημόσιο πανεπιστήμιο.

    Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «δεν χρειάζεται να κάνει κανείς σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Η πιο σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση είναι η εικόνα που κυριαρχεί στη χώρα», ενώ πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός «ηγείται μιας ανίκανης παρέας που έχει φτωχοποιήσει τη χώρα».

    Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε τη σκληρή του κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του και, όταν δεν μπορεί να κυβερνήσει, πολώνει, ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και λέει συνεχώς ψέματα. «Αν πίστευε στο success story του, δεν θα το έκανε αυτό. Το κάνει γιατί γνωρίζει τα αδιέξοδα, στα οποία έχει οδηγήσει» σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση κάνει τους φτωχούς, φτωχότερους

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έχασε τον έλεγχο ο Τσίπρας στη Βουλή: «Κάτσε κάτω εσύ!»-Σε ποιον απευθυνόταν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάχη Τσίπρα – Μητσοτάκη στη Βουλή για ανομία και εγκληματικότητα



    ΣΧΟΛΙΑ