ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Καμιά επαφή δεν υπάρχει με την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης κ. Μαρία Παπασπύρου. Προσωπικά δεν την ξέρω, ούτε την έχω καλέσει ποτέ για γεύμα στην Τράπεζα της Ελλάδος.” Την κατηγορηματική αυτή επισήμανση κάνει μέσω του mononews.gr o κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή δημοσίευμα μας το οποίο επικαλείται σχετικές πληροφορίες.
Tο δημοσίευμα ανάφερε ότι ο ίδιος είχε προσκαλέσει την ισχυρά κυρία της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης σε γεύμα στο κεντρικά της Τράπεζα της Ελλάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για ΝΑΤΟ: Θα εξετάσουμε την αποχώρησή μας, θα το αποφασίσω χωρίς το Κογκρέσο
- Space Hellas: Πιστοποίησε τις υπηρεσίες Managed Security Services ως Cisco Powered Services
- Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Ξεκίνησε η δίκη για τα e-mails σε απόδημους – Δείτε τι κατέθεσε ο πρώτος μάρτυρας
- Τραμπ: «Καλό που παραιτήθηκε ο Τζο Κεντ», τον κατηγορεί για «αδυναμία στην ασφάλεια»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.