• Business

    Fοlli Follie: «Μύλος» με τον διαχειριστικό έλεγχο

    • NewsRoom
    folli follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Χάος φαίνεται να υπάρχει στην Folli Follie. Οι ίδιοι λένε ότι γίνεται έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος για τις ετήσιες εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της για τη χρήση του 2017 χωρίς όμως να προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο. Αυτό προκύπτει από την πρόκληση για την επαναληπτική ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία έχει οριστεί να γίνει στις 30 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής πάντως επίσημη ανακοίνωση για το ποιος διενεργεί τον έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο δεν έχει εκδώσει η εταιρεία.  Σημειώνεται ότι τον διορισμό ελεγκτή για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου είχε ζητήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία για τον σκοπό αυτό είχε προσφύγει στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Η εκδίκαση του αιτήματος είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές Οκτωβρίου και με βάση τη νομοθεσία το Πρωτοδικείο θα όριζε τον ελεγκτή. Τα τρία ονόματα που είχε προτείνει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά των PWC, KPMG και Grant Thornton.

    Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας:

    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

    1. Έγκριση των ετήσιων εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της διαχειριστικής χρήσεως 1.1.2017 – 31.12.2017, όπως αυτές θα αναμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση του ήδη διενεργούμενου έκτακτου ελέγχου επ’ αυτών, κατόπιν της ανάκλησης της έκθεσης ελέγχου του Ορκωτού Λογιστή – Ελεγκτή.

    2. Λήψη απόφασης για την διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσεως 1.1.2017 – 31.12.2017 και τη μη διανομή μερίσματος στους μετόχους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πλήρης επιβεβαίωση του mononews: Το QCM, μετά την Folli, υπόσχεται νέες «τρομερές» αποκαλύψεις στις 3/12

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Υπάρχει λευκός ιππότης; Τι λέει η Fosun



    ΣΧΟΛΙΑ