• Big Story

    Επιβεβαίωση mononews! Ο Κοντομηνάς βλέπει Καλογρίτσα – Τι λέει στο mononews ο ιδιοκτήτης του Alpha για το κρίσιμο ραντεβού

    • NewsRoom
    δημητρης κοντομηνας

    Δημήτρης Κοντομηνάς


    Πλήρης επιβεβαίωση για μία ακόμη είδηση που μετέδωσε πρώτο το mononews.gr! O Δημήτρης Κοντομηνάς υποδέχεται μέσα στις επόμενες ώρες τον Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, με φόντο το σκηνικό που διαμορφώνεται στα τηλεοπτικά την επομένη της δημοπρασίας για τις άδειες. Τα ραντεβού μεταξύ νικητών και ηττημένων στην πρόσφατη μάχη στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης δίνουν και παίρνουν και τα τηλέφωνα νυν και μελλοντικών αφεντικών έχουν πάρει φωτιά.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Alpha προκειμένου να συναντηθεί αυτοπροσώπως με τον Δημήτρη Κοντομηνά και να βολιδοσκοπήσει τις όποιες προθέσεις του σχετικά με μία πιθανή συνεργασία.

    Σε αποκλειστική του δήλωση στο mononews.gr ο πρόεδρος του Alpha επιβεβαίωσε ότι το ραντεβού κλείστηκε για αύριο Τετάρτη κατόπιν του αιτήματος του ίδιου του κ. Καλογρίτσα.

    Είχε προηγηθεί ευρεία σύσκεψη στελεχών του Alpha, την οποία είχε συγκαλέσει ο ίδιος ο κ. Κοντομηνάς, στο αμφιθέατρο του σταθμού για την αποτίμηση της κατάστασης και την σκιαγράφηση των επόμενων βημάτων στο κανάλι της Κάντζας.

    Τα νέα για τη συνάντηση Κοντομηνά – Καλογρίτσα είχε μεταδώσει χθες πρώτο το mononews.gr .

    Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα ο Αlpha κατέθεσε με εξώδικό του ένσταση ζητώντας την ακύρωση του διαγωνισμού και τον αποκλεισμό της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη ως επιλαχούσας, επικαλούμενος δηλώσεις του ίδιου του κ. Σαββίδη, από τις οποίες προκύπτει ότι λειτούργησε ως “λαγός” στη δημοπρασία για να ανεβάσει την τιμή για τις άδειες έναντι των άλλων συμμετεχόντων.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/kalogritsas-kontominas-megaliteri-simmachia-pro-ton-pilon/71734



    ΣΧΟΛΙΑ