• Πολιτική

    Ασύλληπτη τραγωδία: Κατέληξε και το 14χρονο κορίτσι που περισυνελέγη από το Terra Jet – Στους 20 εκτιμά τους νεκρούς η Πυροσβεστική

    • NewsRoom


    Στα δώδεκα άτομα αυξήθηκε επισήμως ο αριθμός των νεκρών από την μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή της Ραφήνας. Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική εκτιμά πως οι νεκροί κυμαίνονται γύρω στους 20, χωρίς πάντως να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα ο αριθμός αυτός.

    Τα τελευταία, μέχρι τώρα, θύματα είναι ένα βρέφος 6 μηνών στη Ραφήνα, το οποίο απανθρακώθηκε, αλλά και το 14χρονο κορίτσι, το οποίο νωρίτερα περισυνελέγη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση από το σκάφος Terra Jet και το οποίο κατέληξε λίγο μετά τις μια και μισή.

    Την ίδια ώρα, οι τραυματίες ανέρχονται τουλάχιστον σε 56, από τους οποίους οι 11 παραμένουν διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

    Στο λιμάνι της Ραφήνας επικρατούν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς συγγενείς αγνοουμένων με τις φωτογραφίες των αγαπημένων προσώπων στα χέρια περιμένουν την άφιξη των πλωτών μέσων που μεταφέρουν διασωθέντες, προκειμένου να διαπίστωσουν εαν μεταφέρει κάποιο συγγενή τους ή κάποια σορό.



    ΣΧΟΛΙΑ