Τα δέκα χρόνια του συμπληρώνει φέτος το Delphi Economic Forum Χ, που διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Απριλίου στην ιστορική πόλη των Δελφών.
Έχοντας δημιουργήσει ένα σημαντικό διεθνές αποτύπωμα, το Φόρουμ αναμένεται και φέτος με μεγάλο ενδιαφέρον. Με κεντρικό θέμα τις «Ανακατατάξεις», η συζήτηση θα εστιάσει στις ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται το τρέχον διάστημα και στο πώς αναδιατάσσουν εκ βάθρων το παγκόσμιο τοπίο. Το πρόγραμμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών περιλαμβάνει 35 θεματικές ενότητες και πάνω από 200 συζητήσεις, με τη συμμετοχή περισσότερων από 1000 διακεκριμένων ομιλητών από 50 και πλέον χώρες.
Πολιτικοί παράγοντες -ανάμεσά τους 20 εν ενεργεία υπουργοί από την Ελλάδα και τον κόσμο-, κορυφαία στελέχη διεθνών οργανισμών, διανοητές, ακαδημαϊκοί και ηγετικές προσωπικότητες του επιχειρείν θα συμβάλουν στον δημόσιο διάλογο με τις τοποθετήσεις τους στο συνέδριο. Στον πυρήνα της συζήτησης θα βρεθούν οι γεωπολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, η βιώσιμη ανάπτυξη και χρηματοδότηση, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για την παιδεία και την κοινωνία.

Όπως κάθε χρόνο, η Volvo Car Hellas είναι Χρυσός Χορηγός του Φόρουμ και αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων, διαθέτοντας ολόκληρη την γκάμα των ηλεκτροκίνητων (plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών) μοντέλων της για τις μετακινήσεις των συνέδρων. Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθεί η αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV της σουηδικής εταιρείας: το νέο EX90 εγκαινίασε μία νέα εποχή για την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα, συμβολίζοντας τις μεγάλες Ανακατατάξεις που συντελούνται στην αυτοκίνηση και την ηγετική θέση της Volvo στις σχετικές εξελίξεις.
 
                    
Σε αυτό το πλαίσιο, η διευθύνουσα σύμβουλος της Volvo Car Hellas, Jovana Jovic (Γιοβάνα Γιόβιτς), θα πάρει μέρος στο πάνελ με τίτλο «The Future of European Cities: Mobility, Connectivity, Sustainability». Η τεχνογνωσία της Volvo στον τομέα της βιώσιμης μετάβασης, οι φιλοδοξίες της και η προσαρμοστικότητά της στο ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον μπορούν να αναδειχθούν ως γόνιμο παράδειγμα για το μέλλον της κινητικότητας. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 12:30, στην αίθουσα Ερμής του ξενοδοχείου Αμαλία.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To δείπνο στην «Σκορπίνα» στο Νέο Ψυχικό, ο… Σαμαράς που πήγε στο Πεντάγωνο, που έφαγε προβατίνα ο Καραμανλής και οι πρώτες ημέρες της Κίμπερλι
- Μάριος Φούρναρης: Η τέχνη μου είναι ένας διάλογος ανάμεσα στη φύση και τον άνθρωπο
- Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar: Ο κλασικισμός σε νέα, τολμηρή όψη
- Louis Vuitton x Murakami: με χταπόδια και μανιτάρια οι ψυχεδελικές τσάντες πλημμύρισαν την Art Basel
 
                                Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
 
                        Έσοδα από μερίσματα που ισοδυναμούν με… 4,4 τόνους χρυσού έχουν Βαρδινογιάννης και Χόλτερμαν από την Ελλάκτωρ
Οι αχώριστοι Μητσοτάκης και Δένδιας, το ράλι της ΔΕΗ και της ΜΟΗ, το fit & proper στον Ορσέλ, το super deal της Αγγελικούση, ο Ταξίαρχος Μυτιληναίος, ποιο σπίτι αγόρασε ο Ολλανδός, τι ζήτησε από τον αθόρυβο εφοπλιστή η …αθώα Σταχτοπούτα και το Lady Vera σε ταινία
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        