Το GP των Ηνωμένων Πολιτειών στην πίστα Circuit of the Americas στο Όστιν αποτελεί ανέκαθεν έναν από τους πιο ξεχωριστούς σταθμούς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, με τις ομάδες να εκμεταλλεύονται τη μοναδική ατμόσφαιρα του Τέξας για να παρουσιάσουν ειδικούς χρωματισμούς και εμπορικές συνεργασίες.
Για το συγκεκριμένο αγωνιστικό τριήμερο, τόσο η Haas όσο και η Mercedes επέλεξαν να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας μοναδικές αισθητικές παρεμβάσεις στα μονοθέσιά τους.
Η αμερικανική Haas, αγωνιζόμενη στον δεύτερο από τους τρεις εντός έδρας αγώνες της, παρουσίασε έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό εμπνευσμένο από τον θρυλικό Γκοτζίλα.

Είναι η δεύτερη συνεργασία της χρονιάς ανάμεσα στην ομάδα και την ιαπωνική εταιρεία παραγωγής Toho, φέρνοντας τον «Βασιλιά των Τεράτων» απευθείας στο Όστιν. Σε αντίθεση με το προηγούμενο σχέδιο που είχε εμφανιστεί στην Ιαπωνία και παρέμενε πιστό στα παραδοσιακά χρώματα του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου, η νέα έκδοση για το Τέξας εισάγει έντονες πινελιές ανοιχτού μπλε και δυναμικά γραφικά μοτίβα πάνω στα μονοθέσια VF-26. Τα μονοθέσια που θα οδηγήσουν ο Εστεμπάν Οκόν και ο Όλιβερ Μπέαρμαν θα μεταμορφωθούν πλήρως, ενώ το αγωνιστικό τριήμερο πλαισιώνεται από μεγάλες εκδηλώσεις για το κοινό.
Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Apple TV, η ομάδα διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για τους φιλάθλους στον εμπορικό χώρο Domain Northside στο Όστιν. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το ειδικό μονοθέσιο και να συναντήσουν τον επικεφαλής της ομάδας, Αγιάο Κομάτσου, τους βασικούς οδηγούς Εστεμπάν Οκόν και Όλιβερ Μπέαρμαν, τον τρίτο οδηγό Τζακ Ντούχαν, καθώς και την οδηγό της F1 Academy, Κέιλι Κάντριμαν. Μάλιστα, ο Μπέαρμαν θα αποκαλύψει και ένα ειδικά σχεδιασμένο κράνος για τον συγκεκριμένο αγώνα. Παράλληλα, το κοινό θα συμμετάσχει σε διαδραστικά εργαστήρια ψηφιακής σχεδίασης και φωτογράφισης, πειραματιζόμενο με τον σχεδιασμό χρωματισμών πάνω σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Από την πλευρά της, η Mercedes αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για την πίστα του Όστιν. Τα «Ασημένια Βέλη» στράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρουσιάσουν μια διαφοροποιημένη εμφάνιση, η οποία αναδεικνύει το πρόγραμμα εξατομίκευσης Manufaktur της γερμανικής φίρμας. Πέρα από τον κλασικό συνδυασμό ασημί, μαύρου και πράσινου που χαρακτηρίζει την ταυτότητα της ομάδας, στα μονοθέσια W17 των Τζορτζ Ράσελ και Κίμι Αντονέλι προστέθηκαν έντονες μπλε λεπτομέρειες. Η παρέμβαση αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην επιφάνεια του μονοθεσίου, καθώς η ομάδα δημιούργησε επίσης ασορτί αγωνιστικές φόρμες για τους δύο οδηγούς, ενώ παράλληλα ετοίμασε εξατομικευμένα αυτοκίνητα δρόμου AMG GT τετράθυρα κουπέ, συνεχίζοντας μια σειρά από προγραμματισμένες δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου στο Όστιν.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Μηδενική ανάπτυξη το τρίτο τρίμηνο
- Χρηματιστήριο: Με Πειραιώς στο +3,29%, Alpha στο +4%, νέο υψηλό η ΕΥΔΑΠ, αγοραστές στα auctions στη ΔΕΗ
- Βόμβα στο ελληνικό μπάσκετ: Συνελήφθη ο Βαγγέλης Λιόλιος και άλλοι 4 για στημένους αγώνες – Αναζητείται ένας ακόμα
- Στο στόχαστρο της ΕΕ η Booking: Έρευνα για εικονικές καταχωρίσεις, απάτες phishing και fake καταλύματα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Intracom: Αιφνιδιαστικές αγορές από Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη – Απέκτησαν 223.969 μετοχές της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.