• AUTO

    ΤΟ HONDA e «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης»!

    • NewsRoom
    HONDA

    HONDA e TRIUMPHS AT 2021 WORLD CAR AWARDS


    Το Honda e πήρε τον τίτλο World Urban Car of the Year.

    Το Honda e, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα (EV) της μάρκας για την Ευρώπη, αναδείχτηκε 2021 World Urban Car of the Year κατά την κρίση μιας διεθνούς επιτροπής που απαρτίζεται από 93 δημοσιογράφους από 28 χώρες. Ο θεσμός World Car Awards δίνει βραβεία στις κατηγορίες Urban (Αστικό Όχημα), Luxury (Πολυτέλεια), Performance (Επιδόσεις) και Design (Σχεδίαση). Συντελεστές της επιτυχίας του Honda e ήταν η άμεση απόκριση και η απολαυστική οδηγική εμπειρία, η εξαιρετική τεχνολογία και συνδεσιμότητα, αλλά και η ξεχωριστή, σύγχρονη σχεδίαση.

    Κερδίζοντας διακρίσεις σε όλο τον κόσμο, το Honda e συνεχίζει να δημιουργεί παγκόσμια σημεία αναφοράς στους τομείς της σύγχρονης αυτοκινητιστικής σχεδίασης και της προηγμένης ηλεκτροκίνησης. Άλλες επιτυχίες του δημοφιλούς, συμπαγούς EV είναι δύο βραβεία ‘Red Dot’ ως επιβράβευση της εξαιρετικής του σχεδίασης, μεταξύ των οποίων το ‘Best of the Best 2020’, και μία θέση στο παγκοσμίου φήμης Μουσείο Σχεδίασης Red Dot στη Γερμανία.

    Ο Tomofumi Ichinose, Large Project Leader του Honda e, δήλωσε: «Νιώθουμε πραγματικά μεγάλη τιμή με την κατάκτηση ενός τέτοιου, υψηλού κύρους βραβείου και θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή εκ μέρους όλων των ομάδων της Honda που αγωνίστηκαν να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό, προηγμένο αστικό EV μοντέλο.

    Το Honda e είναι ένα εξαιρετικό πακέτο για πελάτες οι οποίοι θέλουν το αυτοκίνητό τους να εντάσσεται ομαλά και έξυπνα στην πολυδιάστατη καθημερινότητά τους, και συγχρόνως απαντά στην πρόκληση της αστικής μετακίνησης μηδενικών ρύπων. Την ίδια στιγμή, η ομάδα μας θέλησε να δημιουργήσει μία σχεδίαση που να απευθύνεται στους πελάτες με φιλικό, ανθρώπινο τρόπο, όχι ένα ψυχρό κομμάτι μηχανής χωρίς ψυχή.»

    Για να είναι υποψήφιο ένα αυτοκίνητο στην κατηγορία World Urban Car θα πρέπει να πωλείται σε τουλάχιστον δύο από τις κύριες αγορές του πλανήτη σε δύο διαφορετικές ηπείρους από την 1η Μαΐου του 2020 μέχρι την 1η Μαΐου του 2021. Επιπλέον το όχημα πρέπει να παράγεται σε όγκους τουλάχιστον 5.000 μονάδων το χρόνο, να έχει μέγιστο συνολικό μήκος 4,20 m και να είναι εγκεκριμένο για χρήση σε δημόσιους δρόμους. Έχοντας φτάσει πλέον στην 17η χρονιά του, ο θεσμός βραβείων στοχεύει να εκπροσωπεί ρεαλιστικά τις ανάγκες των οδηγών σε όλο τον κόσμο, αλλά και να αναγνωρίζει, να ανταμείβει και να εμπνέει την αριστεία, την πρωτοπορία και την καινοτομία στην ραγδαία εξελισσόμενη βιομηχανία του αυτοκινήτου.

    Διαβάστε ακόμη:

    Honda e: Οδηγούμε το κορυφαίο αυτοκίνητο πόλης!

    Πρώτη διάκριση για το Honda E

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ