• AUTO

    Tesla Model Y: Πισωκίνητo από 49 χιλ. με αυτονομία 600km!

    Tesla Model Y


    Tο Tesla Model Y Long Range με πίσω κίνηση είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει μέγιστη αυτονομία σε ακόμη πιο προσιτή τιμή.

    Στη γκάμα του Model Y προστίθεται μια νέα έκδοση: το Model Y Long Range με πίσω κίνηση. Ξεκινά από 48.990 € και προσφέρει αυτονομία 600 χλμ (WLTP).

    Ο μονός κινητήρας του, σε συνδυασμό με την πολύ αποδοτική μπαταρία του, την τυπική αντλία θερμότητας και τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης, μεγιστοποιεί την απόδοση (14,9 kWh/100km), θέτοντας ένα νέο σημείο αναφοράς για το κόστος ανά χλμ στην αγορά των ηλεκτρικών SUV.

    Κατασκευασμένο στο εργοστάσιο του Βραδεμβούργου, το Model Y Long Range με πίσω κίνηση περιλαμβάνει όλα όσα ανέδειξαν το Model Y ως το αυτοκίνητο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο το 2023: Ποιοτικά υλικά, άνεση, ασφάλεια και δυνατότητες συνδεσιμότητας.

    Tesla Model Y

    Οι οδηγοί μπορούν να προθερμάνουν ή να ψύξουν από απόσταση το Model Y μέσω της εφαρμογής για κινητά, Tesla app, να απολαύσουν την άνεση της καμπίνας καθώς και το ηχοσύστημα με ποιότητα επιπέδου στούντιο, σε συνδυασμό με εφαρμογές μετάδοσης ροής μουσικής.

    Μόλις ρυθμιστεί η θερμοκρασία της καμπίνας και ξεκινήσει η αναπαραγωγή της λίστας αγαπημένων, ο ενσωματωμένος υπολογιστής ταξιδιού σας προτείνει που μπορείτε να σταματήσετε για φόρτιση και για πόση ώρα, ώστε να φτάσετε έγκαιρα στον προορισμό σας.

    Όπως όλα τα οχήματα Tesla, έχει πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger. Σε συνδυασμό με τις λύσεις οικιακής φόρτισης, όπως το Tesla Wall Connector, και την ταχεία επέκταση δημόσιων και ιδιωτικών δικτύων φόρτισης, οι Έλληνες καταναλωτές έχουν πλέον πρόσβαση σε μια υποδομή, η οποία επιτρέπει απροβλημάτιστη φόρτιση.

    Tesla Model Y

    Η παρουσίαση αυτής της νέας έκδοσης είναι το αποτέλεσμα των αδιάκοπων προσπαθειών μας για μείωση του κόστους μέσω οικονομιών κλίμακας και καινοτόμου μηχανικής. Υποστηρίζει επίσης την αποστολή της Tesla για επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου στη βιώσιμη ενέργεια.

    Οι πελάτες έχουν πλέον ακόμη περισσότερες επιλογές στη διάθεσή τους και μπορούν να επιλέξουν το Model Y που ταιριάζει καλύτερα στον δικό τους τρόπο ζωής, αλλά και στον δικό τους προϋπολογισμό.

    Το test drive εντός της αγοράς ξεκινά τώρα και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις σε Ελλάδα. Επισκεφτείτε το Design Studio για περισσότερες λεπτομέρειες.

    Tesla Model Y

    Διαβάστε επίσης:

    Hertz: Το φιάσκο με τα Tesla, τα μοιραία λάθη και η αλλαγή πλεύσης ενός ιστορικού κολοσσού

    Metropolitan Expo: Ουρές στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

    Ιδού η Alfa Romeo Milano! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ