• AUTO

    Στον Όμιλο Συγγελίδη η Opel – Όλο το επιχειρησιακό σχέδιο στην Ελλάδα

    • NewsRoom

    Πολυχρόνης Συγγελίδης. Επικεφαλής Όμιλος Συγγελίδη


    Ουσιαστικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της αναπτυξιακής και επιχειρηματικής δραστηριότητάς του στην Ελλάδα κάνει ο Όμιλος Συγγελίδη, με την εξαγορά της υφιστάμενης οργάνωσης της Opel Ελλάς, η οποία και θα καταστεί στο μέλλον ανεξάρτητη εισαγωγική εταιρεία.

    Η Opel αναπτύσσει περαιτέρω την επιχειρηματική της στρατηγική σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές ώστε να γίνει πιο ευέλικτη, ευπροσάρμοστη και αποδοτική, όπως περιγράφεται στο στρατηγικό σχέδιο PACE!.

    Το προσωπικό της Opel στην Ελλάδα θα συνεχίσει να απασχολείται στην υφιστάμενη εταιρεία, υπό τη νέα ιδιοκτησία. Η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

    «Σύμφωνα με τους στόχους του στρατηγικού μας σχεδίου PACE! αυτή είναι μία ακόμη απόφαση η οποία θα καταστήσει τη δομή των πωλήσεών μας πιο ευέλικτη, αποδοτική και κατά συνέπεια πιο ανταγωνιστική», δήλωσε ο Xavier Duchemin, Managing Director Sales, Aftersales και Marketing της Opel/Vauxhall.

    «Ο Συγγελίδης είναι ήδη ένας ισχυρός και έμπειρος συνεργάτης στην Ελλάδα για τις αδελφές εταιρίες μας Peugeot, Citroën και DS Automobiles και θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και την κερδοφορία μας», πρόσθεσε.

    Ο Συγγελίδης είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Citroën από το 1965, της Peugeot από το 2014 και της DS Automobile από το 2018. Το 2018 η Opel πέτυχε μερίδιο αγοράς 6,46%, πωλώντας 7.142 αυτοκίνητα στην Ελλάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πολυχρόνης Συγγελίδης: Νέοι επιχειρηματικοί μπελάδες 19 εκ ευρώ (προ των πυλών)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AVIS: Γιατί ξαφνικά άρχισε να χαμογελά ο Πολυχρόνης Συγγελίδης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρασκήνιο: Συγγελίδης και Βασιλάκης κυνηγούν την Avis



    ΣΧΟΛΙΑ