• AUTO

    Σόι πάει το βασίλειο!


    Ο Αλβέρτος έκανε μια βόλτα το γιο του Ζακ με την ολοκαίνουργια υβριδική McLaren Artura στο περιθώριο του Grand Prix Μονακό.

    Την McLaren Artura, βαμμένη στο χαρακτηριστικό χρώμα McLaren Orange, οδήγησε ο Πρίγκιπας Albert II του Μονακό στη διαδρομή του Grand Prix το Σαββατοκύριακο.

    Αυτό έχει στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου αυτοκινήτου που έδωσε στους θεατές την ευκαιρία να εκτιμήσουν την επιτάχυνση και τις επιδόσεις της επόμενης γενιάς supercar της McLaren.

    Ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Gareth Dunsmore τόνισε: «Είναι τιμή μας που έχουμε τον πρίγκιπα Albert II του Μονακό να ανοίγει το Grand Prix του Μονακό 2022 πίσω από το τιμόνι της McLaren Artura. Αυτός ο εμβληματικός αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία για τη McLaren όλα ξεκίνησαν εδώ πριν από σχεδόν 60 χρόνια. Το ολοκαίνουργιο υβριδικό Artura υψηλών επιδόσεων φέρει όλη αυτή την αγωνιστική εμπειρία ως supercar επόμενης γενιάς, το οποίο τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε με τους πελάτες και τους θαυμαστές μας».

    Η McLaren Artura είναι υβριδική βασίζεται σε νέο πλαίσιο MCLA (McLaren Carbon Lightweight Architecture) που περιορίζει το βάρος στα 1500kg. Παίρνει κίνηση από ένα θερμικό κινητήρα 3.0lt V6 με υβριδικό σύστημα και συνδυαστική απόδοση 680PS με ροπή 720nm. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 200km/h έρχεται σε 8sec.

    Διαβάστε επίσης:

    Απογοητευμένος ο Λεκλέρκ!

    F1 Μονακό: Κατάφερε να χάσει η Ferrari!



    ΣΧΟΛΙΑ