• AUTO

    Ολοκληρώθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος!

    Ποδηλατικός Γύρος - Stage 5, Kalabaka - Ioannina (154.5 km)

    ΔΕΗ International Tour of Hellas – Stage 5, Kalabaka – Ioannina (154.5 km), 1/5/2022. Photo: Nassos Triantafyllou


    Η Jeep βρέθηκε στο πλευρό της ποδηλατικής διοργάνωσης, τα μοντέλα της υποστήριξαν την προσπάθεια αθλητών και οργανωτικής επιτροπής.

    Μετά από σχεδόν 850 αγωνιστικά χιλιόμετρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, η μεγαλύτερη ποδηλατική διοργάνωση στη χώρα μας. Το Επίσημο Δίκτυο συνεργατών της Jeep βρέθηκε στο πλευρό της διοργάνωσης, αλλά και τον αθλητών, όπου εκτός των άλλων ένα νέο Jeep Compass αποτελούσε τον προπομπό του αγώνα, μεταφέροντας τον αλυτάρχη του αγώνα και ανοίγοντας το δρόμο για τους αθλητές.

    Από την αφετηρία που δόθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Ηράκλειο με την υποστήριξη της ΠΥΡΑΜΙΣ Ε.Π.Ε., Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Jeep στο νομό, μέχρι και τον τερματισμό στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων την Κυριακή 1η Μάϊου με την υποστήριξη της ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Α.Ε. Επίσημου Διανομέα και Επισκευαστή Jeep στο Νομό Ιωαννίνων, τα οχήματα της Jeep μετέφεραν το μήνυμα του αθλητισμού, της υγείας και του σεβασμού προς το περιβάλλον.

    Ο αλυτάρχης του αγώνα Βλαδίμηρος Πέτσας στο ομιχλώδες πέρασμα της Κατάρας ουδετεροποιεί τον αγώνα βγαίνοντας από την οροφή του Compass.
    Ο αλυτάρχης του αγώνα Βλαδίμηρος Πέτσας στο ομιχλώδες πέρασμα της Κατάρας ουδετεροποιεί τον αγώνα βγαίνοντας από την οροφή του Compass.

    Με την Jeep να έχει προχωρήσει ήδη στην προσφορά εξηλεκτρισμένων εκδόσεων για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών της μοντέλων, η θρυλική Αμερικανική μάρκα διαθέτει την πλέον αποδοτική, ισχυρή, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον γκάμα στην 80χρονη ιστορία της.

    Στόχος είναι η επίτευξη το 100% των πωλήσεων στην Ευρώπη να αφορά σε εξηλεκτρισμένα οχήματα μέχρι το 2030, με τη μάρκα να προσφέρει ήδη το υβριδικό σύστημα e-Hybrid των 48V, το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, ενώ την επόμενη χρονιά διαθέσιμο θα είναι και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Jeep.

    ΔΕΗ International Tour of Hellas. Stage 4. Karditsa – Larissa

    Ο Γιώργος Μπακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece τόνισε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Jeep υποστήριξε αυτή την εξαιρετικά σημαντική για την ποδηλασία, αλλά και ευρύτερα για τη χώρα μας διοργάνωση. Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας εκτός από τη μεγάλη του αξία ως αθλητικό γεγονός, βοήθησε στη σημαντική προβολή της χώρας μας και ιδιαίτερα της φυσικής της ομορφιάς που αξίζει κανείς να ανακαλύψει με την ασφάλεια και την φιλικότητα προς το περιβάλλον που προσφέρει ένα εξηλεκτρισμένο Jeep».

    Το σύνολο της γκάμας των εξηλεκτρισμένων μοντέλων, Renegade, Compass και Wrangler της Jeep, είναι διαθέσιμα στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας που καλύπτει στο σύνολο της την Ελληνική επικράτεια.

    Διαβάστε επίσης:

    F1: Επιστρέφει η Porsche!

    Opel Corsa: Κολόνια 40 ετών!



    ΣΧΟΛΙΑ