• AUTO

    Ο Φέτελ στην Άστον Μάρτιν!


    Ο Γερμανός το ανακοίνωσε σήμερα που ξεκινούν οι εορτασμοί για τα 1000GP της Ferrari.

    Προφανώς ο Φέτελ επέλεξε την χειρότερη επικοινωνιακά στιγμή για τους κόκκινους για να προβεί στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Aston Martin. Σήμερα ξεκινούν στο Μουτζέλο οι εορτασμοί για τα 1000GP της Ferrari και ο αγώνας γίνεται στην πίστα της Ferrari γι’ αυτό το λόγο.

    Είναι κοινό μυστικό ότι οι σχέσεις του πρωταθλητή με την ομάδα βρίσκονται σε οριακό σημείο, αλλά το να φοράς τη φόρμα με το λογότυπο «1000» για να φωτογραφηθείς και μετά να ανακοινώνεις τη συνεργασία σου μ’ άλλη ομάδα, είναι κάπως τραβηγμένο.

    O Πέρεζ (δεξ.) συζητά με το Στρολ στο pit lane της Μόντσα.

    Ο Σέρτζιο Πέρεζ φεύγει από την Racing Point στο τέλος της χρονιάς. Ο ίδιος όπως δήλωσε επιθυμεί να παραμείνει στην F1, μένει να δούμε αν θα μπορέσει να βρει μια θέση σε Alfa Romeo, Haas ή Williams. Ο Πέρεζ έχει την οικονομική στήριξη του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο και συμπατριώτη του Κάρλος Σλιμ, σίγουρα το Μεξικό θέλει να έχει οδηγό στην F1. Οπότε μένει να δούμε που θα πάει…

    Η Racing Point θα μετονομαστεί σε Aston Martin το 2021, ο Λώρενς Στρολ, βαθύπλουτος Καναδός επενδύει στην αναβίωση του ονόματος της θρυλικής φίρμας. Ο ένας οδηγός της ομάδας θα είναι ο γιος του Λανς Στρολ και ο άλλος θα είναι ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ.

    Η Aston Martin εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή Mercedes.

    Ο Φέτελ έβγαλε φωτογραφίες με την επετειακή φόρμα της Ferrari για τα 1000GP και αμέσως μετά ανακοίνωσε την συνεργασία του με την Aston Martin.

    Μιλώντας σχετικά ο αγωνιστικός διευθυντής της Racing Point, Οτμάρ Ζαφνάουερ τόνισε: «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι μ’ αυτά τα νέα. Ο Σεμπάστιαν είναι πρωταθλητής και φέρνει την ψυχολογία νικητή, αυτό ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μας για το μέλλον, ως Aston Martin F1 Team».

    Σίγουρα τα νέα θα επισκιάσουν τους εορτασμούς για τα 1000GP της Ferrari, ειδικά καθώς η απόδοση του μονοθεσίου δεν είναι αρμόζουσα. Του χρόνου για τη Scuderia θα αγωνίζεται ο Κάρλος Σάινθ που στη Μόντσα οδήγησε εκπληκτικά και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.   



    ΣΧΟΛΙΑ