• AUTO

    Τι θα μας αποκαλύψει η Honda στη Φρανκφούρτη;


    Με την ευκαιρία της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017, η οποία πλησιάζει σε λίγες μέρες (στα μέσα Σεπτεμβρίου), μπήκαμε μυστικά στα άδυτα της Honda, ανοίξαμε τα συρτάρια της και αλιεύσαμε τι ετοιμάζουν να παρουσιάσουν οι πανούργοι Ιάπωνες για την μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Η στροφή προς τα καθαρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει συμπαρασύρει μεμιάς και αυτούς, οι οποίοι προετοιμάστηκαν κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό αλλά και τις προκλήσεις της εποχής.

    Έχουμε και λέμε λοιπόν, η Honda θα δείξει στο κοινό μέσω της Φρανκφούρτης την Παγκόσμια πρεμιέρα του Honda Urban EV Concept – του πρώτου EV της ιαπωνικής ετιαρίας για την Ευρώπη. Επίσης, θα προχωρήσει με το CR-V Hybrid Prototype, το οποίο δίνει μία πρώτη γεύση από την Ευρωπαϊκή έκδοση του δημοφιλούς SUV.

    Θα έχουμε επίσης όλοι την ευκαιρία, να δούμε από κοντά μια πρώτη εικόνα από το ανανεωμένο Jazz, το ευρύχωρο supermini της εταιρίας με φρέσκο εξωτερικό στυλ και πλούσιο εξοπλισμό. Παράλληλα, ντεμπούτο θα κάνει και η πολυαναμενόμενη diesel έκδοση του νέου Honda Civic hatchback.

    Να σας υπενθυμίσουμε εδώ, πως με την ευκαιρία της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017, η Honda θα αποκαλύψει τα επόμενα βήματά της στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της Ευρωπαϊκής γκάμας της. Είναι από εκείνες τις εταιρίες που πρωτοστατούν τεχνολογικά οπότε, μια τέτοια πρόκληση αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δες το μονοθέσιο-έκπληξη της Honda!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαία βαθμολογία για τα Hyundai σε Ευρωπαϊκές συγκριτικές δοκιμές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Volvo XC60: Έγινε κάμερα στα χέρια φωτογράφου βραβευμένης με Πούλιτζερ



    ΣΧΟΛΙΑ