• AUTO

    Ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας των πελατών της Rolls-Royce;

    Rolls-Royce


    Αν έπρεπε να μαντέψετε, ποια είναι η μέση ηλικία ενός πελάτη της Rolls-Royce; Τι θα λέγατε, εξήντα ή εβδομήντα; Η απάντηση είναι πολύ πιο περίεργη, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Rolls-Royce Torsten Müller-Ötvös.

    Μιλώντας στο Bloomberg, ο Müller-Ötvös είπε ότι «βλέπουμε, σε αυτό το τμήμα των ατόμων μια υπερβολική ανάπτυξη, μια γρήγορη μείωση της μέσης ηλικίας. Είναι φανταστικό, είναι πραγματικά εντυπωσιακό». Όπως αποδεικνύεται, η παγκόσμια μέση ηλικία ενός πελάτη Rolls-Royce είναι 45 ετών, η οποία είναι σημαντικά χαμηλότερη από τα 56 χρόνια που ήταν πριν από επτά χρόνια.

    Rolls-Royce

    Αυτό είναι χαμηλότερο ακόμη και από τη μέση ηλικία των αγοραστών πολυτελών αυτοκινήτων συνολικά, αναφερόμενος στα στοιχεία της Kelley Blue Book, τα οποία επίσης καταγράφουν τη μέση ηλικία των αγοραστών αυτοκινήτων πολυτελείας σε ηλικία 50 ετών. Η μέση ηλικία των νέων αγοραστών της Rolls-Royce είναι επίσης χαμηλότερη από αυτή της Mercedes-Benz (51 ετών) και της BMW (50 ετών).

    Η προσέλκυση νεότερων αγοραστών είναι σίγουρα επωφελής για τον κατασκευαστή αυτοκινήτων πολυτελείας, καθώς όχι μόνο τους επιτρέπει να γίνουν δυνητικά επαναλαμβανόμενοι πελάτες, αλλά και να αποφευχθεί η εικόνα της μάρκας ότι μόνο οι συνταξιούχοι οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα. Η νέα σειρά Black Seroes της μάρκας αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο επιχειρεί αυτή να προσελκύσει νέους αγοραστές.

    Rolls-Royce

    Ο Müller-Ötvös αποκάλυψε επίσης ότι οι περισσότεροι από τους νεαρούς αγοραστές είναι αυτοαπασχολούμενοι εκατομμυριούχοι ή δισεκατομμυριούχοι. «Δεν είναι πλέον κληρονομικό χρήμα. Η πλειοψηφία είναι αυτοπαραγωγικά χρήματα σε πολύ νέους ανθρώπους που κάνουν ήδη περιουσίες, είτε πρόκειται για ακίνητη περιουσία, είτε πρόκειται για κατασκευές, είτε για οικονομικές επιχειρήσεις, είτε για δυτική διασκέδαση, οτιδήποτε», είπε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ταξινομήσεις καινούργιων οχημάτων κατά το μήνα Ιούνιο 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Ελληνικό με τα «όπλα» της Ford

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκκίνηση για την παραγωγή του Tesla Model 3



    ΣΧΟΛΙΑ