• AUTO

    Αποκρυπτογραφούμε το Honda Urban EV Concept

    Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show


    Το Honda Urban EV Concept αποτελεί το μεγαλόπνοο πλάνο της Honda για την αυτοκίνητου αύριο και ότι μας επιφυλάσσει η ιαπωνική φίρμα για την εναλλακτική (ηλεκτρική) μετακίνηση στα χρόνια που έπονται.

    Το πρωτότυπο της Honda που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης αυτές τις μέρες, όπως ήδη έγινε γνωστό, βασίζεται σε μία εντελώς νέα πλατφόρμα, ορίζοντας με σαφήνεια την τεχνολογική και σχεδιαστική κατεύθυνση ενός ηλεκτρικού μοντέλου παραγωγής που κινείται με την αρωγή μιας μπαταρίας.

    Η προηγμένη λειτουργία Honda Automated Network Assistant ενεργεί σαν προσωπικός βοηθός, που μαθαίνει από τον οδηγό, ανιχνεύοντας συναισθήματα πίσω από τις αποφάσεις του στη συνέχεια, μπορεί να εφαρμόζει ό,τι έχει μάθει από παλιότερες αποφάσεις του οδηγού για να κάνει νέες επιλογές και υποδείξεις.

    Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show

    Νέες μέθοδοι για τη διαχείριση μεταφοράς ενέργειας μεταξύ ηλεκτρικού δικτύου, οικιών και ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούσαν να αποτελέσουν πηγή εσόδων για ιδιοκτήτες EV στο μέλλον. Το Power Manager Concept της Honda που παρουσιάστηκε μαζί με το Urban EV Concept στη Φρανκφούρτη, είναι ένα έξυπνο σύστημα που μπορεί να αποθηκεύει ενέργεια πιο αποδοτικά, επιστρέφοντας την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές στο σπίτι ή πουλώντας την στο δίκτυο.

    Honda Urban EV Concept unveiled at the Frankfurt Motor Show

    Η στρατηγική ‘Electric Vision’, την οποία παρουσίασε για πρώτη φορά η Honda στην Έκθεση της Γενεύης 2017 περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας ειδικής πλατφόρμας ηλεκτρικού οχήματος, με τεχνολογία πλήρους ηλεκτροκίνησης. Βασικά στοιχεία για την εξέλιξη του συστήματος θα είναι: ελαφρές μπαταρίες υψηλής ενεργειακής πυκνότητας, ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης θερμότητας και προηγμένες λειτουργίες μεταφοράς ενέργειας – προς και από το όχημα. Υπομονή να έχετε και θα τα δούμε όλα όσα θα προκύψουν στην αυτοκινητοβιομηχανία από εδώ και στο εξής, ηλεκτρικά ή μη…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Audi Aicon concept: Η «επανάσταση» έχει όνομα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα αποκαλύψει η Ford στη Φρανκφούρτη;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι προτίθεται να κάνει το πρωτότυπο της Jaguar στο μέλλον;



    ΣΧΟΛΙΑ