• AUTO

    Lockdown: Ανοικτά εκθέσεις αυτοκινήτων, συνεργεία


    Όπως στην πρώτη καραντίνα έτσι και τώρα οι καταναλωτές έχουν άμεση πρόσβαση στις εκθέσεις αυτοκινήτων αλλά και στα συνεργεία

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων τόσο οι εκθέσεις αυτοκινήτων όσο και τα συνεργεία παραμένουν ανοικτά: «Ενημερώνουμε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως με βάση το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε η προσέλευση στις εκθέσεις αυτοκινήτων και στα συνεργεία είναι νόμιμη /επιτρέπεται. Συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης). Τα μέλη του ΣΕΑΑ, επίσημοι εθνικοί και τοπικοί διανομείς, υποστηρίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία των μεταφορών».

    Αξίζει να τονιστεί πως ενώ οι εκθέσεις και τα συνεργεία αυτοκινήτων παραμένουν ανοιχτά δεν ισχύει το ίδιο για τις εκθέσεις ποδηλάτων. Παρότι το service των ποδηλάτων και το ηλεκτρονικό εμπόριο παραμένει ανοικτό έχουν κλείσει οι εκθέσεις πράγμα που πιθανόν θα επηρεάσει και την εξέλιξη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» όπου υπάρχουν πολλές χιλιάδες αιτήσεις για αγορά ηλεκτρικών ποδηλάτων. Μια βέλτιστη λύση για όλους όσοι θέλουν να κυκλοφορούν στην Αθήνα χωρίς να συνωστίζονται στα ΜΜΜ, χωρίς μποτιλιάρισμα, πρόβλημα parking ή όλες τις δεσμεύσεις που έχει το μηχανάκι (τέλη κυκλοφορίας, πινακίδες, ασφάλεια, καύσιμο, service).

    Διαβάστε επίσης:

    FCA: Οπτικοποίηση της Ιστορίας

    Το αδιέξοδο της Αθήνας!

    Πέτσας: Lockdown για να κάνουμε «πιο κανονικά Χριστούγεννα» – Αύριο συνέντευξη Τύπου Κικίλια για την κατάσταση του ΕΣΥ

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ