AUTO

Κλικ και την απέκτησες!


Οι αναβαθμισμένες online υπηρεσίες και λειτουργίες στον ιστότοπο της Ford στην Ελλάδα καθιστούν τη ζωή σας ευκολότερη.

Αναγνωρίζοντας την πρακτικότητα, την ευκολία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει το διαδίκτυο στη σύγχρονη εποχή της αυτοκίνησης, η Ford Motor Ελλάς συνεχίζει να καινοτομεί και να διαμορφώνει τα πρότυπα στην αγορά, εγκαινιάζοντας ένα νέο ταξίδι online υπηρεσιών και λειτουργιών που ξεκινούν από τη δυνατότητα επιλογής και διαμόρφωσης έως και την παραγγελία της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Mustang Mach-E. Και όλα αυτά, με απλά βήματα, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου σας.

Η νέα, απόλυτα λειτουργική διαδικτυακή πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς της νέας Mustang Mach-E που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο www.ford.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια την έκδοση του ηλεκτρικού pony της Ford που επιθυμείτε και να τη διαμορφώσετε πλήρως, ενώ στη συνέχεια από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας να την παραγγείλετε online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και από που επιθυμείτε να την παραλάβετε. Αναζήτηση και επιλογή μέσα από το πανευρωπαϊκό απόθεμα και παράδοση κατ’ εντολή του πελάτη.

Επιπρόσθετα, η Ford σας παρέχει μέσα από τη σχετική πλατφόρμα του κορυφαίου σήμερα ηλεκτρικού SUV, την ευκαιρία εφόσον το επιθυμείτε, να δείτε και να αναζητήσετε την Mustang Mach-E που θέλετε να αγοράσετε μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας περιλαμβάνουν πολλές ακόμα δυνατότητες και λειτουργίες που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο να καταστήσουν την εμπειρία σας κορυφαία. Έτσι, πέρα από όλα τα παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε αν η νέα σας Mustang Mach-E θα παραδοθεί στο κατάστημα ενός Εμπόρου Ford, ή σε άλλο χώρο που εσείς θα υποδείξετε.

Η online υπηρεσία της Ford παρέχει επίσης την δυνατότητα να εξοπλίσετε τη δική σας Mustang Mach-E με λίγα επιπλέον βήματα, επιλέγοντας αξεσουάρ και στοιχεία εξοπλισμού της αρεσκείας σας, όπως είναι για παράδειγμα ο κοτσαδόρος, το διαχωριστικό του χώρου φόρτωσης, το αντιολισθητικό δάπεδό του κ.α. Και φυσικά, σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε και να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα τον μονοφασικό ή τριφασικό επιτοίχιο φορτιστή (wallbox) που σας εξυπηρετεί και θα βοηθήσει στην ταχύτερη και ασφαλή φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαθέσετε το παλιό σας αυτοκίνητο για ανταλλαγή, η online πλατφόρμα διαμόρφωσης και παραγγελίας της Mustang Mach-E στην Ελλάδα επιτρέπει με εύκολα βήματα να ενημερώσετε τον έμπορο Fοrd. Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτό το στάδιο είναι απλά να καταγράψετε μέσα από συγκεκριμένα πεδία τα στοιχεία του μεταχειρισμένου οχήματός σας. Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας δεν περιορίζονται μόνο στα παραπάνω, καθώς μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμη και το χρόνο παράδοσης του νέου αυτοκινήτου σας.

Όταν η νέα Mustang Mach-E φτάσει θα λάβετε μία σχετική ειδοποίηση και στη συνέχεια μπορείτε να προγραμματίσετε εσείς τον χρόνο που σας βολεύει να πραγματοποιηθεί η παράδοσή της. Επίσης, από τη στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας μπορείτε να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες όσο και χρήσιμες πληροφορίες για την πορεία της μέσα από ηλεκτρονική αλληλογραφία. Οι ειδοποιήσεις που μπορούν να ληφθούν αφορούν μεταξύ άλλων τόσο το στάδιο παραγωγής του αυτοκινήτου σας, αλλά και την παρακολούθηση της πορείας του μέχρι την άφιξη του στην Ελλάδα.

Τέλος μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε τη νέα σας Mustang Mach-E είτε τοις μετρητοίς είτε μέσω χρηματοδότησης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την χρηματοδότηση, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance.

 

Διαβάστε επίσης:

Νέος κινητήρας πετρελαίου από τη Mazda!

Ferrari: Στρατηγικές για να χάσεις, ακόμη κι αν κερδίζεις!ΣΧΟΛΙΑ