Νωρίς σήμερα το πρωί, ο Κάρλος και ο πατέρας του έφτασαν στην πίστα όπου δοκιμάζονται όλα τα αυτοκίνητα της Ferrari για πάνω από μισό αιώνα, και οι δύο φορώντας αγωνιστικές στολές, κράνη και γάντια.
Στο γκαράζ τους περίμεναν δύο μονοθέσια F1-75 του 2022. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, ήρθε η ώρα να βάλουν μπροστά το πρώτο από τα δύο μονοθέσια και 4 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του γιου του με τα χρώματα της Ferrari στις 27 Ιανουαρίου 2021, ήταν η σειρά του Κάρλος Σάινθ senior να κάνει το ντεμπούτο του στο τιμόνι ενός μονοθεσίου Formula 1 της Ferrari. Ο πρωταθλητής Ράλι και Ράλι-Ρέιντ είχε ήδη οδηγήσει μονοθέσιο F1, αλλά αυτό ήταν πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια. Παρόλο που έκανε ένα τετακέ στην αρχή, ο πρωταθλητής βρήκε ρυθμό με το μονοθέσιο ολοκληρώνοντας αρκετούς γύρους και κάνοντας σταθερούς χρόνους. Μετά βγήκε και ο γιος του στην πίστα, για να θυμηθεί το μονοθέσιο με το οποίο πήρε την παρθενική του νίκη στη Formula 1 στο Βρετανικό Grand Prix του 2022 στο Σίλβερστον.
Πατέρας και γιος ολοκλήρωσαν αυτή τη μέρα με μερικούς γύρους σε σχηματισμό. Ο Κάρλος Σάινθ junior κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων που αγωνίστηκε με τη Ferrari συμμετείχε σε 88 αγώνες, κέρδισε τέσσερις φορές, κατέκτησε έξι pole position και ανέβηκε 25 φορές στο βάθρο, μαζεύοντας 900,5 βαθμούς. To κλείσιμο της ημέρας περιλάμβανε μια εκπληκτική 735 LM, που πλέον διαχειρίζεται το τμήμα Ferrari Classiche, η οποία αγωνίστηκε στο Mille Miglia με τον Πιέρο Ταρούφι και στις 24 Ώρες του Λε Μαν, οδηγούμενη από τους Χάρι Σελ και Μορίς Τρεντινιάν το 1955! Ταιριαστό για τον οδηγό με το Νο 55. Αυτή η αξέχαστη ημέρα στο Φιοράνο ολοκληρώθηκε με μια ομαδική φωτογραφία, η οικογένεια Σάινθ ήθελε να συμμετάσχουν στη φωτογραφία ο Σαρλ Λεκλέρ και ο Φρεντ Βασέρ.
Διαβάστε επίσης
«Αυτοκίνητο της Χρονιάς» 2025: Πώς ψήφισε ο εκλέκτορας του mononews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
BIC κατά Εφορίας: Η πολυετής δικαστική μάχη στο ΣτΕ για τα δάνεια που χρηματοδότησαν μερίσματα εκατομμυρίων
Οι 7 υπέροχες, το κρεσέντο Κόκκαλη, η κουκλίτσα με τους μπράβους στο Onuki, το τρομερό βίντεο από το χτύπημα σε πλοίο του Πατέρα, η χρυσή αμοιβή του Λόρδου, το… ghosting των Ισραηλινών για την «Ασπίδα» και το love story 70χρονου πολιτικού με 40άρα
Γιώργος Κώτσηρας στο mononews: Τι έρχεται σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ταξί, πατίνια και διπλώματα οδήγησης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.