Ο Χάμιλτον δεν εκκίνησε καλά, ο Μπότας κέρδισε, αλλά η αλλαγή μηχανής τον ρίχνει τελευταίο. Ο Φερστάπεν πήρε 2 βαθμούς ως 2ος, αύριο εκκινεί πρώτος.
Ήμουν ήπιος την πρώτη φορά στο Σίλβερστον και γιατί έγινε μια μικρή μάχη για θέσεις και γιατί επρόκειτο για την πρώτη δοκιμή της νέας διαμόρφωσης του τριημέρου της F1. Τώρα όμως μετά και τη 2η δοκιμή στη Μόντσα είμαι βέβαιος: Ο κατατακτήριος αγώνας δεν έχει κανένα νόημα.

Σήμερα αν εξαιρέσει κανείς ότι ο Χάμιλτον δεν εκκίνησε καλά και τον «κατάπιαν ο Φερστάπεν και οι McLaren που έβαλαν τη μαλακή γόμα δεν έγινε τίποτα. Εκτός κι αν θεωρείται συμβάν η σπασμένη αεροτομή του Γκασλί απόρροια της επαφής του με το Νόρις στην πρώτη στροφή και η εγκατάλειψή του στην Curva Grande. Ή το τετακέ του Κουμπίτσα που για έναν ακόμη αγώνα αντικαθιστά τον Κίμι Ράικονεν (θετικός στον κορονοϊό) στο κόκπιτ της Alfa Romeo.

Η έξοδος του Γκασλί έβγαλε το αυτοκίνητο ασφαλείας, οπότε «χάθηκαν» 3 γύροι πίσω του, έτσι από τους 18 έμειναν 15 στους οποίους τα μονοθέσια απλά γύριζαν γύρω γύρω ανούσια. Μετά πολλών βασάνων κατάφερε ο Πέρεζ να περάσει το Στρολ ανεβαίνοντας στην 9η θέση.

Μπροστά του τρία μονοθέσια με υβριδική μηχανή Ferrari, οι δυο κόκκινες και η Alfa Romeo του Τζιοβινάτσι. Εντυπωσιακές σε τελική ταχύτητα οι δυο McLaren με 340km/h δεν θα είναι εύκολο να τις προσπεράσεις αύριο στον αγώνα.

Το Ιταλικό GP θα διεξαχθεί αύριο στις 16:00, απευθείας ΕΡΤ, Cosmote.
Η τελική κατάταξη του κατατακτήριου αγώνα που θα καθορίσει την αυριανή σειρά εκκίνησης ήταν:

Διαβάστε επίσης:
Τοντ: Βελτίωση της οδικής ασφάλειας με παράδειγμα τα Ράλι!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ακυρώνονται 45 πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – Ακυρωνεί η Aegean τις πτήσεις της έως 4/3 (upd)
Τι θα γίνει σήμερα στις αγορές και ποιος λέει αγοράστε στο -10%, οι φήμες για ΑΜΚ, η Alpha και το Millennium, ποιος Λιβανέζος κάνει business στην Ελλάδα, τι πλοία ψωνίζουν Τσάκος και Βερνίκοι και το Falcon του Ντίνου Μαρτίνου
Ο Ντόναλντ Τραμπ, η Αγγελική Φράγκου, τα Στενά του Ορμούζ και οι 3 μέρες που χωρίζουν τις αντλίες βενζίνης από την παγκόσμια ύφεση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.