• AUTO

    F1: Αυτή είναι η νέα Alpha Tauri!

    To Scuderia AlphaTauri

    To Scuderia AlphaTauri


    Η Scuderia Alpha Tauri αποκάλυψε σήμερα το νέο της μονοθέσιο για το 2022 – το AT03 διαδικτυακά.

    Η ομάδα με έδρα την Φαένζα της Ιταλίας, παρουσίασε τα χρώματα του φετινού της μονοθεσίου. Ακολούθησε την ίδια τακτική με την μεγάλη ομάδα της Red Bull, την RBR και έδειξε μια συμβατική εκδοχή. Το πραγματικό AT03 θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη F1 στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης την ερχόμενη εβδομάδα από 23-25/2. Η Alpha Tauri είναι μια μοδάτη φίρμα ρούχων για νέους και η νέα της κολεξιόν «Style Of A New Era» εμπνέεται από τις αλλαγές κανονισμών στη F1.

    H Ιταλική ομάδα έκανε πέρυσι τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών φτάνοντας στους 142, έτσι τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Φέτος θα χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή Honda, ελαστικά Pirelli και θα οδηγούν για λογαριασμό της οι Γκασλί και Τσουνότα.

    Ο Πιερ Γκασλί δήλωσε: «Φέτος βλέπουμε μια τεράστια αλλαγή στο μονοθέσιο καθώς, λόγω των νέων κανονισμών, η εμφάνιση και ο σχεδιασμός είναι εντελώς διαφορετικά, οπότε η ομάδα έπρεπε να ξεκινήσει από λευκό χαρτί τη σχεδίαση. Δεν θα μάθουμε την πραγματική απόδοση του AT03 μέχρι τη Βαρκελώνη. Νομίζω ότι φαίνεται υπέροχο και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινά αυτή τη νέα σεζόν!»

    Ο Γιούκι Τσουνότα τόνισε: «Φυσικά δεν έχουμε δει ακόμα το πραγματικό μονοθέσιο, αλλά το νέο σχήμα και η σχεδίαση είναι πολύ ωραία, και νομίζω ότι το χρώμα του ταιριάζει πολύ».

    Ο αγωνιστικός διευθυντής της Scuderia AlphaTauri, Φρανς Τόστ συμπλήρωσε: «Αποκαλύψαμε επιτέλους πώς θα μοιάζει το μονοθέσιό μας στη Formula 1 του 2022. Είναι μια εντελώς νέα εποχή για τη F1 και ελπίζουμε ότι αυτό το πακέτο θα είναι πολύ δυνατό, μετά την περσινή επιτυχία. Για άλλη μια φορά, συνεργαστήκαμε στενά με την Alpha Tauri για να λανσάρουμε το νέο μας αυτοκίνητο και νομίζω ότι καταφέραμε να προσφέρουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο».

    Ο Μέρκαν Αχμέτ, ceo των ρούχων AlphaTauri, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν και έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να προσθέσουμε πτυχές στυλ στη F1. Για τη Scuderia AlphaTauri, είναι μια νέα εποχή στη Formula 1, και για την AlphaTauri είναι μια νέα εποχή στο στυλ».

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ