Το δίκτυο καταστημάτων Driver Hellas ανακοινώνει συνεργασία με την We4All, με στόχο να συμβάλει σε έναν πιο πράσινο και βιώσιμο κόσμο!
Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 14 Δεκεμβρίου, για κάθε αγορά 4 ελαστικών Pirelli με διαστάσεις 18″ και άνω που τοποθετούνται στα καταστήματά μας μέσω του προγράμματος εγγύησης Tyrelife της Pirelli, θα φυτεύουμε ένα δέντρο και θα φροντίζουμε τη συντήρησή του για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Με την αγορά ελαστικών Pirelli, οι πελάτες μας συμμετέχουν σε μια δράση που υποστηρίζει τη βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτή η συνεργασία θα έχει θετική επίδραση στο οικοσύστημα, ενώ παράλληλα οι πελάτες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Tyrelife.
Πρόγραμμα Tyrelife:
- Δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού που έχει υποστεί μη επιδιορθώσιμη ζημιά
- Αντικατάσταση με ελαστικό του ίδιου τύπου και διαστάσεων
- Ισχύς για 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς
Η Driver Hellas διατηρεί την αφοσίωσή της σε ένα βιώσιμο μέλλον, παρέχοντας τόσο εξαιρετικές υπηρεσίες όσο και καινοτόμες πρωτοβουλίες για το περιβάλλον.
Η εταιρεία καλεί το κοινό να στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία και να συμβάλει ενεργά στη θετική αλλαγή που όλοι επιθυμούμε να δούμε στον πλανήτη μας.
Κάθε αγορά, ένα νέο δέντρο! Η Driver Hellas είναι δίκτυο καταστημάτων ελαστικών και υπηρεσιών αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διαθέτοντας πάνω από 50 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Το δίκτυο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελαστικών και συναφών εργασιών, στοχεύοντας στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν τις ανάγκες των οδηγών και προσφέρουν υψηλή απόδοση και ασφάλεια στο δρόμο.

Διαβάστε επίσης
Mustang: Καβάλα στο σκοτεινό άλογο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τζιανλουίτζι Απόντε: Ο κορυφαίος εφοπλιστής στον κόσμο με πάνω από 1.000 πλοία, αεροπλάνα, τρένα, ιδιωτικά νησιά, 200.000 υπαλλήλους και 675 γραφεία σε 155 χώρες
Κάμερες στις πολυκατοικίες: Πότε επιτρέπονται και πότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταγγελία ή αγωγή αποζημίωσης
Πότε θα κάνει εκλογές ο ΚΜ, η επίμονη Αποστολάκη, οι super τράπεζες, η τιμή του ΑΔΜΗΕ, το ράλι της Alpha και η συντριβή του αναλυτή της Autonomous, ο happy Πάνος Γερμανός, ο αποκεφαλισμός του Μίχου της Χανίων και τι ψώνισε ο εφοπλιστής Πετράκης
Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.