• EKO Acropolis Rally 2023

    Υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Δωρεάν θέαση, διακεκριμένες θέσεις με εισιτήριο


    Υπάρχει δυνατότητα δωρεάν θέασης αλλά και αγοράς διακεκριμένου εισιτηρίου για την EKO Super Special Stage στην πλατεία Νερού.

    H EKO Super Special Stage, θα εξελιχθεί σε μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48 χλμ., με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού.

    Οι φίλαθλοι θα έχουν δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης και θέασης σε πολλά σημεία της διαδρομής. Εκτός όμως απ’ αυτή την επιλογή θα βρίσκονται τοποθετημένες στο κέντρο της δράσης, δύο κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή.

    Η τιμή πώλησης των διακεκριμένων εισιτηρίων, ανέρχεται σε 70 ευρώ για κάθε κάθισμα.

    Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο πεζή.

    Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τα περάσματα των αγωνιζομένων από άλλα σημεία της διαδρομής, η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε διάφορα σημεία, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι τηρούν τα μέτρα ασφαλείας. Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr.

    Στην γέφυρα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού (Esplanade), θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα. H υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί απευθείας σε 150 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω του WRC TV.

    Στην Ελλάδα θα γίνει απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ αλλά και την COSMOTE TV. Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω του viva.gr.

    Ανακαλύψτε όλο το αφιέρωμα EKO ACROPOLIS RALLY DIARY 2023

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Κεχαγιάς – Κουζιώνης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023!

    Στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις οι Καρέλης – Παναγιωτούνης!



    ΣΧΟΛΙΑ